donderdag 22 augustus 2013

Notitieboekjes
Vanaf volgende maand gaat de StampinClub van start. Een online club, waarbij je elke maand voor een bepaald bedrag besteld (gedurende 5 maanden). Eénmaal in deze periode ben je de gastvrouw. Als gastvrouw kun je in die maand dan voor minimaal € 30 gratis producten uitzoeken. Bovendien ontvang je allemaal leuke extra's.


Inmiddels hebben alle deelnemers de informatie ontvangen samen met de nieuwe herfst-/wintercatalogus. De artikelen uit deze catalogus zijn vanaf 29 augustus a.s. bestelbaar. Samen met deze informatie had ik voor iedereen dit notitieboekje gemaakt.


Het is een kant-en-klaar boekje dat ik heb bewerkt met stempels uit de stempelset Everything Eleanor en een stukje dessinpapier Eastern Elegance. Een prachtige serie met mooie kleuren. Nog tot eind augustus geldt de actie 3 papierseries kopen = 1 gratis.
Het boekje is afgesloten met een stuk Ruffled Ribbon in de kleur Coastal Cabana. Doordat dit lint een beetje elastisch is, kun je dit hier prima voor gebruiken. De kleuren die ik verder gebruikte zijn Soft Suede, Crushed Curry en Wisteria Wonder.

Bedankt voor het langskomen en een fijne dag!

########################

Vanaf 1 mei: Sparen voor mooie producten bij StampinClubNederland

In juli en augustus maakt u, bij een bestelling vanaf 75 Euro, kans op een Cardstock & Inktpad kit en uw bestelling wordt  GRATIS verzonden!

17 aug: Verzamelbestelling GRATIS een vel candy dots bij uw bestelling vanaf  €60
24 aug: Verzamelbestelling GRATIS een vel candy dots bij uw bestelling vanaf  €60
31 aug: Verzamelbestelling GRATIS een vel candy dots bij uw bestelling vanaf  €60
3 opmerkingen:

Leintje* zei

Wat een super leuk idee Yvonne!! De boekjes zijn geweldig geworden en dat lint heb ik hier ook liggen, maar dan in het roze. Dat is dus weer goede inspiratie!!

Liefs,
Leintje*

Je@net zei

Wat een ontzettend leuke notitieboekjes, Yvonne!

Unknown zei

Super gave boekjes heb je gemaakt, echt heel leuk!!