maandag 19 augustus 2013

Thank you labelsDe vakantie is weer voorbij; vandaag is de school weer begonnen. Het was heerlijk en we hebben genoten van alle leuke dingen die we hebben gedaan en het niets moeten. Maar de kinderen hadden toch ook wel weer veel zin om naar school te gaan. En zelf vind ik het ook wel weer fijn dat er wat meer ritme en regelmaat is.


In de vakantie was er natuurlijk gewoon tijd voor creativiteit en gingen de bestellingen gewoon door. Deze labels ontvingen de bestellers, die afgelopen week een bestelling plaatsten bij StampinClubNederland. 

Ik gebruikte hiervoor de Framelits uit de Deco Labels Collection en de Chalk Talk Framelits. De labels bestempelde ik met één van de 6 bloemen uit de set Flower Shop en Blushing Bride inkt. Een stukje dessinpapier Calypso Coral erop uit de Designer Series Paper Stack Subtles Collection. Daarop een bloem - gestempeld in Strawberry Slush. De labels zijn afgewerkt met een lintje in Calypso Coral (retired) en een tekst uit de set Perfectly Penned.

Nog tot eind deze maand kunt u profiteren van de geweldige zomeractie van StampinClubNederland, door een bestelling te plaatsen van € 75 of meer. Je maakt dan kans op een Cardstock & Inktpad kit van de nieuwe In Colors en GRATIS verzending.

Bovendien kunt u ook nog steeds profiteren van diverse andere acties van Stampin' Up! Kijk <hier> even voor een overzicht. En de nieuwe herfst-/ wintercatalogus komt 29 augustus uit. Wil je ook een exemplaar ontvangen? Stuur mij dan even een e-mail.

Wist u dat er vanaf heden er elke zaterdag een bestelling geplaatst  wordt bij Stampin' Up! Kijk voor de besteldata aan de rechterzijde. Stuur uw bestelling naar: mail@stampinclubnederland.nl of gebruik het contactformulier aan de rechterkant van de website.

##########################

Vanaf 1 mei: Sparen voor mooie producten bij StampinClubNederland

In juli en augustus maakt u, bij een bestelling vanaf 75 Euro, kans op een Cardstock & Inktpad kit en uw bestelling wordt  GRATIS verzonden!

17 aug: Verzamelbestelling GRATIS een vel candy dots bij uw bestelling vanaf  €60
24 aug: Verzamelbestelling GRATIS een vel candy dots bij uw bestelling vanaf  €60
31 aug: Verzamelbestelling GRATIS een vel candy dots bij uw bestelling vanaf  €60


1 opmerking:

Je@net zei

Oooh, deze zijn ook al zo super leuk!