zaterdag 31 augustus 2013

Uitnodiging High Tea


Vorig weekend werd er op het Zwembad in ons dorp een High Tea gehouden. Dit werd door het bestuur van het zwembad aangeboden op de dorpsveiling afgelopen april. En zaterdag 25 augustus was het dan zover. Met veel hulp van vrijwilligers werden er lekkere hapjes gemaakt, de aankleding van de tafels verzorgd en de bediening geregeld. En konden 10 meiden genieten van een heerlijke High Tea en hadden ze een aantal uren het zwembad helemaal voor zichzelf.

Ik mocht de aankleding van de tafels mede verzorgen. Daarvoor had ik een aantal bloemenvaasjes laten vullen met leuke boeketjes en voor elke gast een menukaartje gemaakt.


De basis is craft cardstock gecombineerd met Crisp Cantaloupe en Strawberry SlushVoor de letters 'MENU' heb ik de stempelset en pons Label Love gebruikt en de letters zijn van de set ABC-123 Sketched Alphabet.


De andere zijde is vrij simpel gehouden met de tekst van het menu en daaronder een achtergrond met kopjes uit de set Kind and Cozy. De cupcake komt uit de set Create a Cupcake en is geponst met de bijbehorende pons Cupcake Builder.


Het was een zeer geslaagde dag met prachtig weer!
******************************

Vanaf 1 mei: Sparen voor mooie producten bij StampinClubNederland


In juli en augustus maakt u, bij een bestelling vanaf 75 Euro, kans op een Cardstock & Inktpad kit en uw bestelling wordt  GRATIS verzonden!

31 aug: Verzamelbestelling GRATIS een vel candy dots bij uw bestelling vanaf  €60
Op deze datum kun je ook je herfst- en kerstproducten bestellen uit de nieuwe herfst-/wintercatalogus.
2 opmerkingen:

Je@net zei

Wat ziet dat er prachtig uit, Yvonne!

Unknown zei

Wat gaaf, dat is weer eens wat anders! Super leuke gedaan zeg :)