vrijdag 6 september 2013

De laatste nieuwtjes...

Vandaag geen kaartje, maar even de laatste nieuwtjes van Stampin' Up!


Markers nieuwe kleuren

Vanaf vandaag tot en met 3 januari 2014 zijn een aantal Stampin' Write Markers uit de nieuwe kleurencollectie ook los verkrijgbaar. Normaal zijn deze markers alleen per 10 verkrijgbaar voor € 31,95. Maar wellicht heeft u een aantal van deze kleuren reeds in uw bezit. Om u de gelegenheid te geven de collectie nieuwe kleuren compleet te maken zijn de volgende kleuren tijdelijk ook los verkrijgbaar voor  slechts €3,95 per stuk:  ITEMPRICE DESCRIPTION 
 130034 31,95 € / £23.95Stampin’ Write Marker New Colour Kit
Bermuda Bay, Blushing Bride, Calypso Coral, Crushed Curry, Island Indigo, Pear Pizzazz, Pool Party, Smoky Slate, Soft Sky, Wisteria Wonder
 131899 3,95 € / £2.95Bermuda Bay Stampin’ Write Marker
 131901 3,95 € / £2.95Crushed Curry Stampin’ Write Marker
 131900 3,95 € / £2.95Soft Sky Stampin’ Write Marker

*********************************

My Digital Studio

Vanaf vandaag ook verkrijgbaar bij Stampin' Up! Een compleet nieuw product: My Digital Studio! Wat is My Digital Studio? Het is een geweldig en zeer gebruiksvriendelijk software programma, waarmee u digitaal fotopagina's kunt maken, maar ook kaarten, uitnodigingen en nog veel meer! De mogelijkheden zijn eindeloos. 

U kunt het combineren met de ponsen en stempels die u reeds in uw bezit heeft. Of gebruiken in combinatie met de Silhouette (electronische snijmachine), waarbij u de digitaal gemaakte figuren direct kunt uitsnijden. 

Vooralsnog is alle informatie, updates en software alleen beschikbaar in het Engels. Maar het programma is zeer gebruiksvriendelijk. Dus een kind kan de was doen. Meer informatie over dit nieuwe product kunt u vinden op de speciale website van My Digital Studio.

Wilt u My Digital Studio GRATIS proberen? Ga dan naar de online webshop (winkelwagen rechts) en bestel de trial of My Digital Studio en probeer My Digital Studio 30 dagen uit zonder verplichtingen.

*******************************

Nog slechts 3 plaatsen beschikbaar.


ACTIE IN DE MAAND SEPTEMBER: GRATIS producten uitzoeken t.w.v. 10% van het bestelbedrag (minimale bestelbedrag € 60). Elke zaterdag wordt een bestelling geplaatst bij Stampin' Up! 

Er zijn ook spaarkaarten verkrijgbaar bij StampinClubNederland ga naar: 


   

Geen opmerkingen: