donderdag 5 september 2013

Challenge #14 - Washi TapeVandaag start er weer een nieuwe Challenge bij SU-per ChallengesDit keer vragen we je om een creatie met Washi Tape te maken. Er zijn heel wat soorten Washi Tape verkrijgbaar tegenwoordig. Ook Stampin' Up! heeft sinds kort verschillende dessins in het assortiment. Steeds per 3 rolletjes verpakt voor € 5,95. Hieronder zien jullie mijn bijdrage:


Ik heb het vrij eenvoudig gehouden en een dubbele kaart in Whisper White aan de rechterkant beplakt met drie verschillende dessins Washi Tape Gingham Garden. Daarop twee scalloped circles. Op een van deze cirkels heb ik een rozet gemaakt met washi tape en afgewerkt met een roos. Deze roos heb ik gemaakt met de Simply Pressed Clay. Erg leuk! De klei is wit en kun je naar wens kleuren, zodat het perfect bij je project past. De tekst komt uit de stempelset Create a Cupcake.

Ik hoop dat je ook meedoet met de Challenge. Je maakt in elk geval kans op een leuke prijs!

#####################

Nog slechts 3 plaatsen beschikbaar.

ACTIE IN DE MAAND SEPTEMBER: GRATIS producten uitzoeken t.w.v. 10% van het bestelbedrag (minimale bestelbedrag € 60). Elke zaterdag wordt een bestelling geplaatst bij Stampin' Up! 

Er zijn ook spaarkaarten verkrijgbaar bij StampinClubNederland ga naar: 

1 opmerking:

Je@net zei

Wat een leuk en vrolijk kaartje, Yvonne! Mooi geworden.