maandag 21 oktober 2013

Sfeervolle creatieve hobbybeurs in Hoorn!

       
Op WOENSDAG 23 oktober wordt in "Sportcentrum Vredehof" in Hoorn voor de 1e keer het Hobbyfestival gehouden. 

StampinClubNederland is ook aanwezig met een stand. 
We laten diverse voorbeelden en producten zien en je kunt - tegen een kleine vergoeding - ook zelf aan de slag met de producten tijdens een workshop.

Diverse hobby's
Op het Hobbyfestival in Hoorn zullen de materialen aanwezig zijn voor o.a. (3D)Kaarten, miniaturen, poppen, mozaïeken, scrapbooken, stempelen, ponsen, haken, breien en sieraden maken.

Veel hobby's worden al jaren beoefend, maar steeds wordt er wel iets bedacht of uitgevonden om deze hobby te vernieuwen of te verbeteren. Uiteraard komen er ook elke keer nieuwe hobby's bij die nog nooit aan het publiek getoond zijn. Het Hobbyfestival in Hoorn is de uitgelezen plek voor de standhouders om de noviteiten op hobbygebied te tonen. Een bezoek aan het Hobbyfestival is de beste manier om u te laten informeren over de nieuwe producten. Demonstraties, workshops of een gesprek met een 'kenner'... daar kan geen internet tegenop!

Gratis Magazine
Nr. 2 van het magazine "Hobbyfestival": 36 pagina's gevuld met informatie over diverse hobby's. De bezoekers krijgen het magazine gratis (zolang de voorraad strekt) bij de entree. Nummer 1 is ook nog beperkt verkrijgbaar en deze kunt u, als bezoeker, ook bij de entree GRATIS meenemen: op = op!

Met de kortingbon ontvang je € 1,= korting op de entree-prijs. 

Het Hobbyfestival wordt georganiseerd door Heins & Hobby's, op woensdag 23 oktober 2013 in "Sportcentrum Vredehof", Vredehofstraat 5, 1624 XG Hoorn

Openingstijden: woensdag van 10.30 - 16.30 uur.
Entree volwassenen: euro 4,- (kortingbon hieronder), kinderen tot 12 jaar gratis (onder begeleiding).


Klik op de afbeelding om de bon te downloaden
################################

Elke zaterdag wordt een bestelling geplaatst bij Stampin' Up! 

Er zijn ook spaarkaarten verkrijgbaar bij StampinClubNederland ga naar: 


Geen opmerkingen: