woensdag 27 november 2013

Conventie - weer terug van weggeweest


Zoals jullie eerder hebben gelezen zat ik de afgelopen week in Manchester voor de Europese Conventie van Stampin' Up! Een jaarlijks evenement waar dit jaar zo'n 1000 demonstratrices uit Europa bij elkaar waren gekomen om elkaar te ontmoeten, zich te laten inspireren en motiveren, maar vooral veel plezier te hebben met elkaar. (Oftwel: inspire, create and share).


Het waren geweldige dagen! Met veel demonstraties, presentaties en leuke nieuwe ontmoetingen. Er waren ook veel 'sneak peeks' van nieuwe producten, die uiteraard te zijner tijd op het blog te zien zullen zijn.


Op donderdag was ik helemaal 'dressed up' voor de Silver 2 receptie. Ik mocht hier ook bij zijn en dat was wel een hele bijzondere ervaring. Er was ook een 'knipkunstenaar', die dit portretje van mij maakte in slechts een paar minuten. Vinden jullie dat het een beetje lijkt?


Op de receptie en de conventie werden we verwelkomd door Sara Douglass, de dochter van Shelli Gardner (oprichter en CEO van Stampin' Up!). Shelli kon er helaas niet bij zijn, omdat ze kortgeleden een ongeval heeft gehad met haar paard. Maar Sara deed het hartstikke goed!


Het hele Europese/ Amerikaanse team van Stampin' Up! heeft geweldig haar best gedaan om er een fantastisch evenement van te maken. En we kunnen alvast uitkijken naar volgend jaar oktober, want dan zal de Conventie in Brussel plaatsvinden. Lijkt het je ook leuk om daar deel van uit te maken? Dan hoor ik dat graag, stuur me een e-mail en ik vertel je er alles over.


Tenslotte nog even een foto van de awards, die ik dit jaar heb mogen ontvangen. Ik mocht tijdens het gala op vrijdagavond daarvoor zelfs een aantal keren het podium betreden (foto's volgen in een nieuw bericht). Dat is eigenlijk niets voor mij. Maar ik ben er ontzettend trots op, dat ik dit afgelopen jaar heb bereiktEn dat had ik niet kunnen bereiken zonder mijn geweldige enthousiaste team en fantastische klantenkring. 

Dank jullie wel allemaal!

Liefs Yvonne2 opmerkingen:

Unknown zei

Gefeliciteerd met alles wat je het afgelopen jaar bereikt hebt, je harde werken wordt beloond ;)
Groetjes Gèraldine

Karlacrea zei

Gefeliciteerd Yvonne, en jij ook bedankt voor je enthousiasme, en inzet. Je hebt het verdient.
En ja ik ben heel benieuwd hoe het was.
Gr Karla