donderdag 28 november 2013

SU-per Challenge #20


De tijd vliegt deze maanden en dus zijn we alweer toe aan de 20e Challenge van {SU-per Challenges}. Deze keer is de uitdaging een project te maken met de volgende kleuren:

Altijd een leuke uitdaging, omdat het kleurencombinaties zijn, die ik zelf niet zo snel zou bedenken. Ik grijp toch vaak naar dezelfde kleuren en soms dan ook nog uit eenzelfde kleurgroep. Een extra leuke uitdaging dus. En hieronder zien jullie wat ik ervan gemaakt heb:


Ik moet nog een aantal kerstkaarten maken, dus was de keuze daarvoor snel gemaakt. Ook eens leuk om er eentje te maken in niet-traditionele kleuren. Dat zou ik vaker moeten doen. De kaart is overigens een CASE (Copy And Share Everything) van een Amerikaanse creatieve dame, Lynda Shrimpton.

Ik heb met de stempelset Gorgeous Grunge de achtergrond gemaakt. Daarop een Designer frame, die ik eerst geëmbost en daarna uitgeknipt heb. Het takje is gestanst met de Little Leaves Sizzlits. Een leuk geprijsde stans, die voor heel veel gelegenheden gebruikt kan worden. Ik heb het takje uit vellum gestanst, waarbij ik het vellum eerst gekleurd heb met een marker in de kleur Pear Pizzaz. 

De kerstbal komt uit de set Christmas Collectibles en is geponst met bijbehorende pons. Beiden zijn apart verkrijgbaar. Maar in een bundel (stempels en pons) ontvang je 15% korting! De tekst komt uit de nieuwe Nederlandse set Sentimenten en is geponst met de Pons Modern Label.

Zaterdag wordt er weer een verzamelbestelling geplaatst. Mocht je nog iets nodig hebben voor je kerst- of andere kaarten, stuur me dan een mail: mail@stampinclubnederland.nl

Leuk dat je even kwam kijken en ik wens je een fijne dag vandaag.

Liefs, Yvonne

#################################

Elke zaterdag wordt een bestelling geplaatst bij Stampin' Up! 

Er zijn ook spaarkaarten verkrijgbaar bij StampinClubNederland ga naar: 


3 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een prachtige kerstkaart, Yvonne. Heel mooie kleurtjes ook!

Thea zei

In het echt is hij nog mooier .

Groetjes thea

Unknown zei

super super gaaf kaartje!!

lieve groetjes Betina