zondag 1 december 2013

Gezellige stempelavond

Na het Conventie-avontuur, ging deze week het dagelijks leven gewoon weer verder. Afgelopen woensdag had ik een gezellige stempelavond bij Thea. Tien dames, waarvan het merendeel nog nooit van Stampin' Up! hadden gehoord, waren van de partij. Ontzettend leuk dus om ze te laten kennismaken met de geweldige producten.

Dat kennismaken deden de dames door het maken van twee projecten; een kerstkaart en een cadeaukaart-houder. De cadeaukaarthouder komt later deze week nog voorbij op de website. Dit was de kerstkaart die we maakten:


Ik maakte twee varianten. Het lijken twee dezelfde kaartjes, maar als je goed kijkt zie je wel wat verschillen. Ik gebruikte de stempelsets Gorgeous Grunge (achtergrond) in combinatie met Washi-Tape, Wishing you (Engelse tekst en cadeautjes) en de Nederlandse teksten set 'Sentimenten'. Het cadeautje is in verschillende kleuren gestempeld met behulp van de Stampin' Write Markers. Op het tweede kaartje is voor de achtergrond ook nog gebruik gemaakt van de stempelset Tape-it.


Thea had voor iedereen een leuk verpakt reepje klaargelegd.


En ik had voor de gastvrouw, als dank voor de uitnodiging, een cadeautje gemaakt met wat lekkernijen. De zakjes en labels zijn kant- en klare bundels, die je voor elke gelegenheid kunt gebruiken om een kleinigheidje cadeau te doen. En natuurlijk helemaal naar eigen wens kunt bestempelen. Zeker als je niet veel tijd hebt of het lastig vind zelf doosjes of tasjes te maken, is dit ideaal. 
.
De foto is gemaakt aan het einde van de dag en daardoor helaas niet zo scherp en mooi qua licht
De dames gingen tevreden en enthousiast weer huiswaarts en de gastvrouw heeft een aantal leuke gratis producten uit kunnen kiezen van de 'hostess-euro's'. Kortom, het was een zeer geslaagde avond.

Mocht je nu ook zin hebben in zo'n gezellige, creatieve avond met vriendinnen en bekenden, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden en het maken van een afspraak. Een leuke gelegenheid om kennis te maken met Stampin' Up! en gezellig bij te praten met vriendinnen. Ervaring is niet nodig. Mail me op: mail@stampinclubnederland.nl 

Een fijne dag vandaag!

Yvonne

#########################################

Elke zaterdag wordt een bestelling geplaatst bij Stampin' Up! 

Er zijn ook spaarkaarten verkrijgbaar bij StampinClubNederland ga naar: 2 opmerkingen:

Je@net zei

Dat ziet er allemaal weer super leuk uit, Yvonne. Kan me voostellen dat de dames een fijne avond gehad hebben!

Thea zei

Het was zeker een geslaagde avond kan bijna niet wachten op de stempels en INKTEN. Groetjes Thea