dinsdag 19 november 2013

Stampin' Up! Conventie en een kerstkaartjeAllereerst, wil ik de nieuwe volgers van mijn blog welkom heten. Leuk dat jullie de weg naar StampinClubNederland hebben gevonden en veel inspiratie toegewenst!

Het is de laatste weken alleen wel een beetje stil op het blog, wat natuurlijk niet wil zeggen dat ik stilgezeten heb! Afgelopen week voorbereidingen getroffen voor aankomend weekend. Dan vindt de Stampin' Up! Convention in Manchester plaats en ik ben daar ook bij!

Ik heb swaps gemaakt. Dat zijn allemaal dezelfde projectjes (ik heb er ongeveer 60 gemaakt) om te ruilen met collega's om zo nieuwe ideeën en inspiratie op te doen van elkaar. Verder moest hier thuis natuurlijk nog het één en ander geregeld worden voor de kinderen. Maar gelukkig zijn ze bij hun vader, de oma's en hun tante in goede handen!

 Morgen vertrek ik richting Manchester, zodat ik nog een paar dagen de stad Manchester kan verkennen. En vrijdag en zaterdag vind de Conventie dan plaats. Ik heb er enorm veel zin om nieuwe mensen uit de andere 'Stampin' Up!- landen te ontmoeten en ben heel benieuwd wat me allemaal te wachten zal staan. Natuurlijk zal ik volgende week uitgebreid verslag doen van dit evenement. 

En dan natuurlijk nog het kerstkaartje dat ik gemaakt heb. 


Ik heb hiervoor het Design Paper Naturals Composition gebruikt. Stevig papier met verschillende motieven in glanzend reliëf. Ideaal als basis voor je kaart. Ik heb de stempel Wonderful Wreath gebruikt en de Bird Builder Punch.

En tenslotte nog een leuke nieuwtje: Ik heb vandaag een kijkje mogen nemen in de nieuwe Sale-a-Brationfolder en die is weer veel belovend!! 
Markeer 28 januari tot 31 maart 2014 maar alvast in de agenda. Want bij besteding van elke € 60 in deze periode mag je een gratis product kiezen, waaronder stempel sets met soms een bijpassende pons, designer paper en nog veel meer. 

Natuurlijk is het ook heel aantrekkelijk om in deze periode een stempelavond bij je thuis te organiseren of in te stappen als demonstratrice in ons enthousiaste team. 
Kortom, houd de website in de gaten.

################################


Elke zaterdag wordt een bestelling geplaatst bij Stampin' Up! 

Er zijn ook spaarkaarten verkrijgbaar bij StampinClubNederland ga naar: 

Zet alvast in de agenda: 
Sale-a-Bration 2014 van 28 januari t/m 31 maart 2014

4 opmerkingen:

Je@net zei

Een heel mooie kaart, Yvonne. En een fijne tijd in Manchester gewenst!

Leintje* zei

Super leuke kaart weer Yvonne. Ik wens jou een goede reis en vooral heel veel plezier op de convention. Natuurlijk ben ik erg benieuwd naar hoe het is geweest, maar dat lees ik hier volgende keer wel weer!! O, en die gratis producten uitzoeken bij iedere 60 Euro is echt helemaal geweldig!! Liefs, Leintje*

Yvonne zei

Dank jullie wel! Dat gaat zeker lukken. Groetjes, Yvonne

Dorothea zei

Veel plezier in Manchester... En ik vind je kaartje Super leuk.