donderdag 20 februari 2014

SU-per Challenge #29 - Tag it!


De tijd vliegt! En voor je het weet is er een week voorbij. En dan is het alweer tijd voor een nieuwe SU-perchallenge. Deze week is de uitdaging: Tag it! Oftewel maak een label.

Nu heeft Stampin' Up! in de voorjaarscatalogus twee superleuke ponsen, waarmee je de bovenkant van de label kan maken. En doordat je alleen de bovenkant ponst, kun je de label in elke gewenste maat maken. Ideaal! Ik heb de label verwerkt op een kaart. 


Ik heb de kaart met de schattige bloemetjes uit de set Petite Petals versierd en gecombineerd met het Designer Papier Fresh Prints. De kleurencombinatie van dit papier is geweldig! De bloemetjes hoeven niet geknipt te worden, want daar heeft Stampin' Up! ook weer een hele handige en bijpassende pons voor Petite Petals. Alle producten zijn te vinden in de lentecatalogus. De tekst komt uit de Nederlandse set van Stampin' Up! Sentimenten. Met deze set heb je altijd de juiste woorden bij de hand.

Kom zondag 23 februari a.s. om 10.00 uur nog eens langs op de website van StampinClubNederland voor een leuke bloghop rondom deze Nederlandse stempelset! 


En de verassing zit aan de binnenkant! Een kleine pocket voor een cadeaukaart of geld.

Kijk ook even op de website van SU-Per Challenges voor nog meer inspiratie van het team Bermuda Bay en doe deze week ook mee met de challenge en Tag it!

Een fijne dag vandaag!

Yvonne

**********************************

Sale-a-Bration 
Van 28 januari t/m 31 maart is het weer Sale-a-Bration bij StampinClubNederland. 
Gratis producten bij besteding van elke  €60!
In deze periode teven korting op de verzendkosten bij besteding vanaf € 60: U betaalt maximaal  € 2,75 i.p.v. € 5,50

Bestellen?
Elke zaterdag wordt er bij StampinClubNederland een bestelling geplaatst.

Spaarkaarten
Bij StampinClubNederland kunt u ook sparen voor korting op uw bestelling. Vraag naar de voorwaarden.

1 opmerking:

Je@net zei

Leuke uitdaging en weer een pracht van een kaart, Yvonne!