zaterdag 15 februari 2014

Watercolor Wonder


Degenen die de lentecatalogus al in hun bezit hebben, is het wellicht opgevallen, dat deze onder meer in het teken staat van Watercolor Wonder ofwel: Aquarel-effecten. Met een aantal producten uit catalogus kun je in een handomdraai zelf een watercolor-effect creëren. Er staan prachtige sets en producten in die je kunt inkleuren of bewerken met de waterbasis inkten van Stampin' Up! Maar creatievelingen met iets minder tijd, kunnen het Watercolor-effect ook kant-en-klaar aanschaffen.


Ik heb dat gedaan met behulp van de Watercolor Wonder Notecards. En omdat inkleuren een heerlijke, ontspannen bezigheid is, heb ik dat op een aantal kaartjes ook gedaan. Hieronder zie je de kaartjes stuk voor stuk. De stempelsets die ik gebruikt heb zijn onder meer  Happy Watercolor, Petite Petals en bijpassende pons, Baby we've Grown en Perfect Pennants. Allemaal uit de Lentecatalogus.Er zitten 5 verschillende soorten kaartjes in het pakket van 12 cm x 9,5 cm (dubbelgevouwen) En per soort heb je 4 kaartjes. Dus in totaal 20 kaartjes inclusief enveloppen.
Ook de lentecatalogus ontvangen? Stuur me dan een mail: mail@stampinclubnederland.nl en je ontvangt er eentje in je brievenbus (tegen € 2,40 verzendkosten)

Wil je liever direct aan de slag met de producten, dan kun je een bestelling plaatsen (elke zaterdag wordt er besteld) of je kunt ook een 'watercolor wonder' worden door een stempelfeestje af te spreken. Er zijn nog een aantal data vrij tijdens Sale-a-Bration.

##############################

21 februari 2014 - Envelop Punch Board (nog 1 plekje)

Sale-a-Bration 
Van 28 januari t/m 31 maart is het weer Sale-a-Bration bij StampinClubNederland. 
Gratis producten bij besteding van elke  €60!
In deze periode teven korting op de verzendkosten bij besteding vanaf € 60: U betaalt maximaal  € 2,75 i.p.v. € 5,50

Bestellen?
Elke zaterdag wordt er bij StampinClubNederland een bestelling geplaatst.

Spaarkaarten
Bij StampinClubNederland kunt u ook sparen voor korting op uw bestelling. 
Vraag naar de voorwaarden.

1 opmerking:

Je@net zei

Wauw...gaaf effect en hele mooie kaarten!