donderdag 6 maart 2014

SU-per Challenge #31

Het is weer donderdag en dus tijd voor een nieuwe Challenge bij SU-perchallenges.
Deze week hebben we een sketch voor jullie:



Het team Bermuday Bay is deze week aan de beurt om voor inspiratie te zorgen. En dit is mijn bijdrage:


De achtergrondstempel Hardwood (133035) uit de lentecatalogus is de basis van de kaart. Het is één van mijn favorieten, omdat je 'm met vrijwel elke stempel kunt combineren. Ik vond het leuk om de houten planken eens op een andere manier te gebruiken. In plaats van verticaal, drukte ik de stempel daarom horizontaal af. De stempel bedekt dan niet het gehele karton en dus moet de stempel tweemaal afgedrukt worden. Maar daar zie je nauwelijks iets van.

De inkt die ik hiervoor gebruikte is Sahara Sand (126976) en het karton is ook Sahara Sand (121695). Het is een kleur die ik eigenlijk tot nu toe nog nooit gebruikt heb. Het iets lichter dan Crumbcake, maar wat mij betreft net zo mooi en weer eens iets anders!

Ik heb nog een randje van de Sahara Sand Cardstock afgesneden met behulp van de Stampin' Trimmer Rotary Addition (132986) en het mesje Small Scallop (129410).
Deze Rotary Addition is een losse lineaal met cartridge die je uit kunt wisselen met de standaard snij- en rilmesjes op de Stampin' Trimmer (129722). Er zijn diverse losse mesjes verkrijgbaar in verschillende vormen, die je in de cartridge kunt plaatsen.



De tulpen komen uit de stempelset Simple Stems (133101) en zijn met de hand geknipt. Het blad is een stempel uit de set Backyard Basics  (129258) en is gestanst met de bijbehorende framelits Backyard Basics (129380). De tekst komt uit de Nederlandse set Sentimenten (134966) en is gestanst met de kleinste stans uit de Banners Framelits Dies (132173). Het geheel is vervolgens met wat Stampin' Dimensionals (104430) op een basiskaart geplakt in de kleur Real Red (106578) .


Pak je Stampin' Up! spulletjes bij de hand, ga er eens lekker voor zitten en doe mee met de Challenge van deze week. Kijk voor meer inspiratie ook even op het blog van SU-per Challenges. Het gebruik van zoveel mogelijk producten van Stampin' Up! is gewenst, maar geen absolute noodzaak. Je mag dus ook combineren.

Bedankt voor het langskomen en een fijne dag vandaag!

Yvonne

*************************************

Sale-a-Bration 
Van 28 januari t/m 31 maart is het weer Sale-a-Bration bij StampinClubNederland. 
Gratis producten bij besteding van elke  €60!
In deze periode teven korting op de verzendkosten bij besteding vanaf € 60: U betaalt maximaal  € 2,75 i.p.v. € 5,50

Bestellen?
Elke zaterdag wordt er bij StampinClubNederland een bestelling geplaatst.

Spaarkaarten
Bij StampinClubNederland kunt u ook sparen voor korting op uw bestelling. Vraag naar de voorwaarden.

Beurzen en Evenementen
9 maart - Made by Handsbeurs Wognum
27 april - Made by Handsbeurs Wervershoof



1 opmerking:

Je@net zei

Wat een mooie voorjaarskaart, Yvonne!