maandag 19 mei 2014

Een bijzonder week: deel 3

Na een dag op zee kwamen we dinsdag aan op het eiland Labadee, Haïti. Labadee is het privé-eiland van Royal Caribbean en was afgeschermd van het 'echte' Haïti. Het eiland was niet groot en er waren heel veel kraampjes waar handgemaakte producten werden verkocht. Verder was er niet zoveel te beleven. Maar de stranden en de zee waren heerlijk, dus lekker een middagje aan het strand gelegen en gezwommen. 


Vanuit een hoger punt op het eiland heb je een prachtig uitzicht over het water en op het schip.Aan het einde van de dag moest iedereen weer terug aan boord zijn voor vertrek richting de volgende bestemming, Jamaica (Falmouth). Aan boord was een speciale ruimte ingericht - The Hospitality Room - waar je elke dag even langs kon gaan om inspirerende ideeën op te doen. Maar ook andere demonstrators te ontmoeten, zoals Patty Bennett.


Of Brian King! Het is zo leuk om iedereen van over de hele wereld te ontmoeten.


En elke dag kon je een spelletje ring werpen spelen. Ik was er niet zo goed in, maar gelukkig was het altijd prijs :). En de prijzen waren uiteraard Stampin' Up! producten. En daar zijn we altijd blij mee.


Maar ik heb ook alvast even uitgebreid de nieuwe catalogus kunnen bekijken en ooo, wat staan er weer mooie producten in! Nog even geduld...vanaf 1 juli komt de catalogus uit in Nederland.


's Avonds waren we door Pam Morgan uitgenodigd om in het chique 150 Central Park te dineren. Een hele eer! Pam is ook demonstratrice en werkzaam op het hoofdkantoor van Stampin' Up! (Vice-President ,Demonstrator & Employee Develop). Het was maar liefst een 6-gangen menu en het was heerlijk! Het restaurant was gelegen in 'Central Park'. Ja zeker, aan boord was er een heus park aangelegd! Hieronder wat foto's.


Het park van bovenaf:


Na het eten nog even nagenieten van een heerlijke avond met een lekkere cocktail.


De volgende dag, op woensdag, kwamen we aan op Jamaica. Maar hierover de komende week meer in het vierde en laatste deel van het verslag.

Tot gauw!

Yvonne

 In mei GRATIS een stempelset bij besteding vanaf € 75.
Bovendien in mei en juni GEEN verzendkosten (vanaf € 75).

************************************************

After-Sale-a-Bration-Party
Maak kans op een Sale-a-Bration pakket in de maanden april, mei en juni! 
Lees {HIER} hoe je kans kunt maken.

Demonstratrice worden?
Je creatieve passie delen, werken met de fantastische producten, standaard 20% korting, leuke nieuwe mensen ontmoeten, kortom een fantastische ervaring. Meer informatie vind je {HIER} of je kunt me mailen: mail@stampinclubnederland.nl. Ik vertel je er graag alles over.

Bestellen?
Elke zaterdag wordt er bij StampinClubNederland een bestelling geplaatst.

De Online StampinClub
Elke maand de leukste producten thuisbezorgd en bovendien gratis €30 producten uitzoeken en veel leuke extra's. Kijk {HIER} voor meer informatie.

Stempelavond bij u thuis?
Wilt u samen met uw vriendinnen, vrienden, buren of kennissen ook eens kennismaken met de producten van Stampin' Up!? Of heeft u gewoon zin in een gezellige, creatieve avond? Boek dan een stempelavond bij u thuis.
Meer informatie en data vindt u op de website onder Workshopdata

Spaarkaarten
Bij StampinClubNederland kunt u ook sparen voor korting op uw bestelling. Vraag naar de voorwaarden.


1 opmerking:

Cornelie zei

Leuk weer om te lezen en te zien!