zondag 18 mei 2014

Grand Vacation: Een bijzondere week - Part 2

Zoals beloofd hierbij het volgende deel van de cruise naar de Caribbean. Nadat we met de bus bij de cruise terminal gebracht waren, duurde het nog even voordat we aan boord van de Allure of the Seas konden stappen. De coast guard/ marine had een dagje uit met familie, waardoor de veiligheidsmaatregelen waren aangescherpt. Wat normaal een half uurtje duurt, werd nu een lange wachttijd van zo'n 3 uur. Maar het was niet zo erg, want zo heb je toch weer onverwacht leuke gesprekjes met mensen :). En uiteindelijk mochten we dan tegen 4 uur aan boord. 

Eerst natuurlijk de hut opzoeken, waar we de week zouden vertoeven, om even op te frissen. De koffers stonden al klaar en bij aankomst in de hut vonden we op de deur ook nog deze gezellige slinger:


De hut was perfect met een lekker balkon en van alle gemakken voorzien.Omdat het inschepen al behoorlijke vertraging opgelopen had, vertrokken we al snel nadat we inscheept waren.


De kustlijn/ skyline van Florida achter ons latend, koos het schip het ruime sop richting Labadee, Haïti.


We zouden de hele avond en de volgende dag op zee zijn en dinsdag 6 mei aankomen op Labadee. Maar op het gigantische schip was genoeg te doen, dus vervelen was er niet bij.


Je kon het zo gek niet bedenken of het was wel aan boord, zoals een heuse draaimolen!


Een buitentheater met zwembad, waar 's avonds een geweldige Aqua Show werd gegeven.En onder meer een klimwand


Maar lekker relaxen op één van de vele zonnebedden en genieten van het uitzicht kon natuurlijk ook.  's Avonds werden we getrakteerd op een unieke Aqua Show, maar vooraf eerst een groepsfoto van alle aanwezigen. Het schip zag er in de avond ook super uit met alle verlichting.


En elke avond lag er een verassing klaar - pillow gifts - de eerste avond waren het handdoeken speciaal voor de zonnebedden. Eentje voor hem en eentje voor haar. 


Morgen het derde deel van de reis.

Een fijne dag vandaag!

Yvonne

 In mei GRATIS een stempelset bij besteding vanaf € 75.
Bovendien in mei en juni GEEN verzendkosten (vanaf € 75).

************************************************

After-Sale-a-Bration-Party
Maak kans op een Sale-a-Bration pakket in de maanden april, mei en juni! 
Lees {HIER} hoe je kans kunt maken.

Demonstratrice worden?
Je creatieve passie delen, werken met de fantastische producten, standaard 20% korting, leuke nieuwe mensen ontmoeten, kortom een fantastische ervaring. Meer informatie vind je {HIER} of je kunt me mailen: mail@stampinclubnederland.nl. Ik vertel je er graag alles over.

Bestellen?
Elke zaterdag wordt er bij StampinClubNederland een bestelling geplaatst.

De Online StampinClub
Elke maand de leukste producten thuisbezorgd en bovendien gratis €30 producten uitzoeken en veel leuke extra's. Kijk {HIER} voor meer informatie.

Stempelavond bij u thuis?
Wilt u samen met uw vriendinnen, vrienden, buren of kennissen ook eens kennismaken met de producten van Stampin' Up!? Of heeft u gewoon zin in een gezellige, creatieve avond? Boek dan een stempelavond bij u thuis.
Meer informatie en data vindt u op de website onder Workshopdata

Spaarkaarten
Bij StampinClubNederland kunt u ook sparen voor korting op uw bestelling. Vraag naar de voorwaarden.
2 opmerkingen:

Unknown zei

Wat gaaf Yvonne, het verslag motiveert om mezelf te kwalificeren voor de reis, kijk uit naar deel 3.
Groetjes Sisca.

Cornelie zei

Oef het ziet er heeeerlijk uit zeg! Leuk!