zaterdag 24 mei 2014

Een bijzondere week: deel 4

Tenslotte, hierbij het vierde en laatste deel van de reis. De vierde dag kwamen we aan op Jamaica. 


Bij elke bestemming was het mogelijk om excursies te boeken. Maar deze vonden wij nogal prijzig (tja, we blijven Hollanders :) ), dus zijn we op eigen gelegenheid naar de Dunn's Waterfalls gegaan. We hadden samen met een Nederlands gezin en een Amerikaans stel een taxi geregeld om richting de waterval te gaan.


Het was heel toeristisch, iedereen wilde de klim van de watervallen een keer meegemaakt hebben. Eerst dacht ik, waar ben ik aan begonnen. Maar het was super gaaf! En onderweg waren er prachtige uitzichten.


En hier het bewijs dat we het hebben gehaald!


De volgende dag (dag 5) begon, na het ontbijt, op een sportieve manier met lopen tijdens de Walk-a-Thon. Het doel was om zoveel mogelijk rondjes (ca. 650 meter) te lopen. Elk gelopen rondje werd gesponsord door Stampin' Up! En op die manier werd geprobeerd om zoveel mogelijk geld op te halen voor het bouwen van huizen voor de inwoners van Haïti. Ik had me hier ook voor opgegeven en liep samen met honderden anderen zoveel mogelijk rondjes. Ik liep er uiteindelijk 13.


En met z'n allen liepen we 6968 rondjes! Waarmee het doel ruimschoots gehaald werd.


's Middags werd er een Share Affaire georganiseerd. Een evenement waar een aantal demonstrators inspirerende demonstraties gaven met nieuwe producten en leuke technieken.


Zoals de Australische Kimberly Gavarra, die leuke ideeën liet zien met de set  Work of Art. En jullie hebben de primeur, want deze stempel set zal in de nieuwe catalogus te vinden zijn!


Het was een gezellig drukte.


Op dag 6 deden we alweer de laatste bestemming aan: Cozumel, Mexico. Deze keer hadden we wel een excursie geboekt. 's Morgens genoten we van een heerlijk ontbijtje op het balkon.


En 's middags bezochten we, onder leiding van een gids, de oude Maya Ruïnes van San Servagio. Daarna reden we nog een stukje langs de schitterende kustlijn van het eiland en stopten we langs een prachtig stukje strand, El Mirrador. Aan dit stukje strand is het koraal dat rond het eiland te vinden is, heel mooi te zien.


De laatste dag, zaterdag, brachten we nog een keer door op zee. En voer het schip weer richting eindbestemming Florida.


En na nog een laatste nachtje aan boord, was het zondag alweer tijd om van boord te gaan. Met een bustransfer werden we richting vliegveld gebracht.Vanaf grote hoogte nog een laatste blik op de kustlijn van Florida.


Het was een fantastische reis, die we niet snel zullen vergeten!

Binnenkort weer nieuwe creatieve projecten op de website. 

Tot gauw!

Yvonne

 In mei GRATIS een stempelset bij besteding vanaf € 75.
Bovendien in mei en juni GEEN verzendkosten (vanaf € 75).

************************************************

After-Sale-a-Bration-Party
Maak kans op een Sale-a-Bration pakket in de maanden april, mei en juni! 
Lees {HIER} hoe je kans kunt maken.

Demonstratrice worden?
Je creatieve passie delen, werken met de fantastische producten, standaard 20% korting, leuke nieuwe mensen ontmoeten, kortom een fantastische ervaring. En heel voordelig: vanaf 28 mei, gedurende 4 weken voor slechts € 65Meer informatie vind je {HIER} of je kunt me mailen: mail@stampinclubnederland.nl. Ik vertel je er graag alles over.

Bestellen?
Elke zaterdag wordt er bij StampinClubNederland een bestelling geplaatst.

De Online StampinClub
Elke maand de leukste producten thuisbezorgd en bovendien gratis €30 producten uitzoeken en veel leuke extra's. Kijk {HIER} voor meer informatie.

Stempelavond bij u thuis?
Wilt u samen met uw vriendinnen, vrienden, buren of kennissen ook eens kennismaken met de producten van Stampin' Up!? Of heeft u gewoon zin in een gezellige, creatieve avond? Boek dan een stempelavond bij u thuis.
Meer informatie en data vindt u op de website onder Workshopdata

Spaarkaarten
Bij StampinClubNederland kunt u ook sparen voor korting op uw bestelling. Vraag naar de voorwaarden.Geen opmerkingen: