zondag 25 mei 2014

SU-per Challenge #42: Mannenkaarten

Mannenkaarten zijn best lastig om te maken, dat vind ik zelf. Maar dat hoor en lees ik ook regelmatig. En toch, als je gaat zoeken voor inspiratie, vind je hele mooie kaarten. Binnenkort is het vaderdag en dan is het toch wel leuk om voor de liefste papa een mooie kaart (of cadeautje) te maken. Er zijn verschillende manieren om een kaart mannelijk te maken.

Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het gebruik van kleuren, zoals bruin, zwart, groen, rood of  blauw. Maar ook het kiezen voor een bepaald thema; auto's, nautisch, voetbal of andere sporten geeft een mannelijk tintje aan de kaart. Stampin' Up! heeft een aantal mooie stempel sets die heel geschikt zijn om voor een mannenkaart te gebruikt. Bijvoorbeeld: Clockworks (127292), The open sea (123032), By the tide (129120), Great Sport (124307) of Rev Up the fun (130523) en dan heb ik ze nog niet eens allemaal gehad.

SU-per Challenges heeft deze week een nieuwe uitdaging, die ook in het teken staat van mannenkaarten. Misschien een goed moment om die uitdaging eens aan te gaan? Kijk even op de website om te zien welke mooie mannenkaarten Team Blushing Bride heeft gemaakt.

Ik ben de uitdaging ook aangegaan. En heb hiervoor een stans gebruikt, die in de nieuwe catalogus zal staan: Mustache Framelits. Deze stans heb ik gekregen tijdens mijn reis met Stampin' Up! begin mei. En ik heb er deze kaart mee gemaakt:De achtergrond had ik al eerder gemaakt met de stempelset Eye-Catching Ikat. Een photopolymer stempelset. Deze set komt uit de Photopolymer-actie, die nog tot eind mei duurt. Helaas is deze set niet meer op voorraad. Een beetje oneerlijk om dan toch te laten zien, maar ik vond de achtergrond te leuk om niet te gebruiken.  En er zijn nog twee andere leuke sets, die je nog tot eind mei GRATIS kunt kiezen (op=op), bij besteding van € 75.


Ik heb de kleuren Cherry Cobbler, Night of Navy en Daffodil Delight gebruikt en dit gecombineerd met Crumbcake en Early Espresso. Het label is gemaakt met de Angled Tag Topper Punch (die gelukkig ook in de jaarcatalogus blijft). De tekst komt uit de Nederlandse set Sentimenten. En tenslotte nog een lintje en een knoopje om het af te maken.

Ik hoop dat jullie meedoen met de uitdaging.

Een fijne dag vandaag en tot stempels!

Yvonne

<<<Laatste week: GRATIS een stempelset bij besteding vanaf € 75>>>

 <<< in mei en juni GEEN verzendkosten (vanaf € 75) >>> 
************************************************

Demonstratrice worden?
Je creatieve passie delen, werken met de fantastische producten, standaard 20% korting, leuke nieuwe mensen ontmoeten, kortom een fantastische ervaring. En heel voordelig: vanaf 28 mei, gedurende 4 weken voor slechts € 65Meer informatie vind je {HIER} of je kunt me mailen: mail@stampinclubnederland.nl. Ik vertel je er graag alles over.

Bestellen?
Elke zaterdag wordt er bij StampinClubNederland een bestelling geplaatst.

De Online StampinClub
Elke maand de leukste producten thuisbezorgd en bovendien gratis €30 producten uitzoeken en veel leuke extra's. Kijk {HIER} voor meer informatie.

Stempelavond bij u thuis?
Wilt u samen met uw vriendinnen, vrienden, buren of kennissen ook eens kennismaken met de producten van Stampin' Up!? Of heeft u gewoon zin in een gezellige, creatieve avond? Boek dan een stempelavond bij u thuis.
Meer informatie en data vindt u op de website onder Workshopdata

Spaarkaarten
Bij StampinClubNederland kunt u ook sparen voor korting op uw bestelling. Vraag naar de voorwaarden.2 opmerkingen:

Je@net zei

Hij is leuk, Yvonne!!

Karlacrea zei

Erg mooi geworden Yvonne! Ik ben net opzoek naar allemaal mannen kaarten deze komt er zeker bij!