zaterdag 10 mei 2014

Envelop Punch Board - kaarten


Vorige week gaf ik een workshop bij Maria thuis. Er waren 8 enthousiaste dames, die graag wilde werken met het Envelop Punch Board. Ik had twee projecten voorbereid. Een doosje en een kaart. En vandaag laat ik jullie de verschillende versies van de kaart zien.


We gebruikten het vrolijke papier Gingham Garden en combineerden dat met verschillende kleuren cardstock, waaronder Daffodil Delight, Pear Pizzaz en Island Indigo.


Om de kaart is een strook cardstock gevouwen en hierop is een cirkel geplakt. De cirkel komt uit de set Kind and Cozy (129126) en is eerste gestempeld en daarna geponst met de 2,5" circle punch (120906). De vlinders komen uit set Papillon Potpourri en zijn geponst met de ponsen Elegant Butterfly (127526) en Bitty Butterfly (129406).


Binnenin is nog een stuk Whisper White cardstock geplakt, zodat het makkelijker is om een boodschap te schrijven voor de ontvanger. En deze is ook weer bestempeld. Dit keer met het bloemetje uit de set Kind and Cozy. Het bloemetje is in verschillende kleuren gestempeld, door met de Stampin' Write marker direct op de stempel te kleuren en af te drukken.


Het was een hele gezellig avond en alle gasten waren erg blij met de resultaten.

Ook een workshop bij jou thuis organiseren met creatieve vrienden, vriendinnen, buren, kennissen e.d.? Neem contact met mij op voor meer informatie: mail@stampinclubnederland.nlLeuk dat je even langskwam en een fijne dag vandaag!

Yvonne

***************************************

 In mei GRATIS een stempelset bij besteding vanaf € 75.
Bovendien in mei en juni GEEN verzendkosten (vanaf € 75).

After-Sale-a-Bration-Party
Maak kans op een Sale-a-Bration pakket in de maanden april, mei en juni! 
Lees {HIER} hoe je kans kunt maken.

Bestellen?
Elke zaterdag wordt er bij StampinClubNederland een bestelling geplaatst.

De Online StampinClub
Elke maand de leukste producten thuisbezorgd en bovendien gratis €30 producten uitzoeken en veel leuke extra's. Kijk {HIER} voor meer informatie.

Stempelavond bij u thuis?
Wilt u samen met uw vriendinnen, vrienden, buren of kennissen ook eens kennismaken met de producten van Stampin' Up!? Of heeft u gewoon zin in een gezellige, creatieve avond? Boek dan een stempelavond bij u thuis.
Meer informatie en data vindt u op de website onder Workshopdata

Spaarkaarten
Bij StampinClubNederland kunt u ook sparen voor korting op uw bestelling. Vraag naar de voorwaarden.

1 opmerking:

Je@net zei

Wat een mooie kaarten, Yvonne!