maandag 12 mei 2014

Chocoladeverpakking Envelop Punch BoardIn mijn vorige bericht liet ik een aantal kaartjes zien, die ik maakte met behulp van het Envelop Punch Board. Het is zo'n leuk apparaat met SU-per veel mogelijkheden. Alweer een poosje geleden maakte ik deze chocoladeverpakking. En die heb ik nog niet op de website laten zien, dus bij deze.


Ik heb een stuk Whisper White Cardstock bestempeld met diverse stempels uit de mooie set Daydream Medallions (126467).  Ik gebruikte hiervoor de kleuren Crushed Curry, Crisp Cantaloupe en Smokey Slate.


Om de verpakking te laten sluiten heb ik een strook Cardstock in de kleur Crisp Cantaloup erom geplakt, die je er gemakkelijk af kan schuiven. De grote bloem heb ik eerst bestempeld met de Daydream Medaillions en daarna gestanst met de bijpassende Floral Framelits dies (127012). Daarna nog een labeltje uit de set Label Love (130622) gestempeld en geponst met de Artisan Label Punch (130920).
 

In de verpakking passen gemakkelijk een heleboel :) lekker chocolaatjes.


Een fijne dag vandaag!

Yvonne

**************************************************

 In mei GRATIS een stempelset bij besteding vanaf € 75.
Bovendien in mei en juni GEEN verzendkosten (vanaf € 75).

After-Sale-a-Bration-Party
Maak kans op een Sale-a-Bration pakket in de maanden april, mei en juni! 
Lees {HIER} hoe je kans kunt maken.

Bestellen?
Elke zaterdag wordt er bij StampinClubNederland een bestelling geplaatst.

De Online StampinClub
Elke maand de leukste producten thuisbezorgd en bovendien gratis €30 producten uitzoeken en veel leuke extra's. Kijk {HIER} voor meer informatie.

Stempelavond bij u thuis?
Wilt u samen met uw vriendinnen, vrienden, buren of kennissen ook eens kennismaken met de producten van Stampin' Up!? Of heeft u gewoon zin in een gezellige, creatieve avond? Boek dan een stempelavond bij u thuis.
Meer informatie en data vindt u op de website onder Workshopdata

Spaarkaarten
Bij StampinClubNederland kunt u ook sparen voor korting op uw bestelling. Vraag naar de voorwaarden.

1 opmerking:

Je@net zei

Dat ziet er leuk (en lekker :o) uit, Yvonne!