dinsdag 13 mei 2014

Grand Vacation: Een bijzondere week!

Inmiddels ben ik weer een beetje bijgekomen van de reis en alle indrukken tijdens een fantastisch cruise naar de Caribbean. Wat een bijzondere reis was het: veel nieuwe mensen ontmoet, leuke dingen gedaan en genoten van het mooie weer en de luxe van even niets te hoeven doen.

Deze Grand Vacation, zoals dit bij Stampin' Up! wordt genoemd, kan elke demonstrator verdienen door punten te verzamelen. Punten ontvang je door verkopen en door promoties van jezelf en demonstrators in je team. En als je dan een bepaald aantal punten hebt verzameld mag je dus op vakantie met Stampin' Up! En ik kan je vertellen, dat het zeer de moeite waard is. Het is een geweldig bedrijf. Je wordt echt in de watten gelegd en gewaardeerd voor de prestaties die je geleverd hebt. 

Zo nu jullie weten hoe het werkt, laat ik jullie even een impressie zien van de eerste dagen. Afgelopen zaterdag 3 mei vlogen we al vroeg in de ochtend vanaf Schiphol, via Frankfurt, naar Miami. Omdat we al om half 4 in de ochtend op moesten, begon de dag met een ontbijtje op de luchthaven.


Daarna werden we met een bustransfer richting het hotel in Fort Lauderdale gebracht. Want we konden pas zondag aan boord van de Allure of the Seas inschepen. Het was een prachtig hotel met zwembad en onze kamer had uitzicht op de marina met de meest mooie jachten.


En 'huisdieren' hadden ze ook bij het hotel. Niet echt mijn favoriet, maar wel mooi om te zien.


De volgende ochtend was het tijd om richting schip te vertrekken. En ook die transfer werd keurig verzorgd, hoewel dit voor ons wat moeilijkheden opleverde. De koffers zouden namelijk worden opgehaald bij de kamers en naar de bus worden gebracht. Maar je moet je voorstellen dat er tientallen demonstrators in het hotel verbleven en dat het dus wel eens mis kan gaan. Onze koffers waren er niet op het tijdstip dat onze bus vertrok. Manlief heeft de koffers dus uiteindelijk zelf opgehaald en we konden zonder problemen met een bus later vertrekken. 

Leuke bijkomstigheid was daardoor, dat we tegelijk met Shelli Gardner (oprichter van Stampin' Up!) richting schip vertrokken. Ik had dus mijn eerste ontmoeting met haar op de terminal, toen we moesten wachten voor het inschepen :)).Tot zover de eerste dagen van de reis. Het vervolg kun je later deze week lezen.

Tot gauw!

Yvonne

 In mei GRATIS een stempelset bij besteding vanaf € 75.
Bovendien in mei en juni GEEN verzendkosten (vanaf € 75).

************************************************

After-Sale-a-Bration-Party
Maak kans op een Sale-a-Bration pakket in de maanden april, mei en juni! 
Lees {HIER} hoe je kans kunt maken.

Demonstratrice worden?
Je creatieve passie delen, werken met de fantastische producten, standaard 20% korting, leuke nieuwe mensen ontmoeten, kortom een fantastische ervaring. Meer informatie vind je {HIER} of je kunt me mailen: mail@stampinclubnederland.nl. Ik vertel je er graag alles over.

Bestellen?
Elke zaterdag wordt er bij StampinClubNederland een bestelling geplaatst.

De Online StampinClub
Elke maand de leukste producten thuisbezorgd en bovendien gratis €30 producten uitzoeken en veel leuke extra's. Kijk {HIER} voor meer informatie.

Stempelavond bij u thuis?
Wilt u samen met uw vriendinnen, vrienden, buren of kennissen ook eens kennismaken met de producten van Stampin' Up!? Of heeft u gewoon zin in een gezellige, creatieve avond? Boek dan een stempelavond bij u thuis.
Meer informatie en data vindt u op de website onder Workshopdata

Spaarkaarten
Bij StampinClubNederland kunt u ook sparen voor korting op uw bestelling. Vraag naar de voorwaarden.
3 opmerkingen:

Cornelie zei

Heel gaaf zeg. Mooie foto's!!

Thea zei

Leuk om te lezen wat je allemaal hebt Yvonne
en fijn dat jullie zo genoten hebben.

Groetjes Thea

Leintje* zei

Wat ontzettend gaaf allemaal! Fijn om te horen dat jullie het zo leuk hebben gehad. Ben benieuwd naar de rest van de verhalen. Liefs, leintje*