woensdag 4 juni 2014

Nieuwe workshops

 
 
Afgelopen vrijdag is de lijst met producten verschenen, die uit het assortiment zullen gaan verdwijnen. De lijsten kun je {in dit bericht} vinden. Er zijn al wat producten uitverkocht. Staat er nog iets op je verlanglijstje, wacht dan niet te lang. Want weg is ook echt weg!
Ik plaats de komende weken regelmatig bestellingen (ook buiten de vaste zaterdagbestelling). Bestellingen kunnen gemaild worden: mail@stampinclubnederland.nl
 
Nieuwe Workshops
Rondom de afsluiting van de oude en de komst van de nieuwe catalogus heb ik een aantal workshops en een open dag gepland. Meer informatie vind je op {Workshopdata}. Geef je nu op voor de workshops en open dag door een mail te sturen naar: mail@stampinclubnederland.nl
 
Donderdag 12 juni - Laatste Kans Workshop
10.00 -12.30 uur of 19.30 - 22.00 uur
 
Dinsdag 24 juni - Open Dag
9.30 - 13.00 uur en 19.30 - 22.00 uur
 
Dinsdag 1 juli - Workshop Nieuwe Stijl
10.00 -12.30 uur
 
Hieronder een aantal kaarten, gemaakt met de set Betsy's Blossoms en de In Colors '12-'14. Deze zijn beiden na 30 juni niet meer verkrijgbaar. We maken onder andere deze kaarten op dinsdag 12 juni tijdens de Laatste Kans workshop.
 

 
 Nieuwe Catalogus ontvangen?
Natuurlijk is het altijd jammer wanneer producten gaan verdwijnen. Maar er komt zoveel moois voor terug! Nog een kleine maand en dan kan er besteld worden uit de nieuwe catalogus. Ik verwacht de nieuwe catalogus eind deze week binnen te krijgen en zal ze ongeveer half juni naar de klanten sturen. Ben je nog geen klant van StampinClubNederland en wil je een catalogus? Dan kun je het volgende doen:
 
Een mail sturen naar mail@stampinclubnederland.nl met je naam en adresgegevens.
Tegen een vergoeding van € 5,00 (inclusief verzenden) ontvang je de catalogus thuis. Bij een bestelling (minimaal € 25,00) die je daarna plaatst bij StampinClubNederland, ontvang je dit bedrag weer retour.
 
Een bestelling plaatsen bij StampinClubNederland  (minimaal € 25,00). Je ontvangt de nieuwe catalogus bij de bestelling.
 
Deelnemen aan de {Online StampinClub}. Je ontvangt dan de catalogi en nog veel meer extra's. Er zijn nog maar 2 plekken beschikbaar voor de club die in juli van start gaat.
 
Een stempelparty bij je thuis afspreken. Neem contact met mij op voor meer informatie en beschikbare data. Of kijk even op {Workshopdata}.
 
Een fijne dag vandaag!
 
Yvonne
 
************************************************
 
 <<< in mei en juni GEEN verzendkosten (bij bestellingen vanaf € 75) >>> 
 
Demonstratrice worden?
Je creatieve passie delen, werken met de fantastische producten, standaard 20% korting, leuke nieuwe mensen ontmoeten, kortom een fantastische ervaring. En heel voordelig: vanaf 28 mei, gedurende 4 weken voor slechts € 65Meer informatie vind je {HIER} of je kunt me mailen: mail@stampinclubnederland.nl. Ik vertel je er graag alles over.
 
Bestellen?
Elke zaterdag wordt er bij StampinClubNederland een bestelling geplaatst.
 
De Online StampinClub
Elke maand de leukste producten thuisbezorgd en bovendien gratis €30 producten uitzoeken en veel leuke extra's. Kijk {HIER} voor meer informatie.
 
Stempelavond bij u thuis?
Wilt u samen met uw vriendinnen, vrienden, buren of kennissen ook eens kennismaken met de producten van Stampin' Up!? Of heeft u gewoon zin in een gezellige, creatieve avond? Boek dan een stempelavond bij u thuis.
Meer informatie en data vindt u op de website onder Workshopdata

Spaarkaarten
Bij StampinClubNederland kunt u ook sparen voor korting op uw bestelling. Vraag naar de voorwaarden.


 


1 opmerking:

Je@net zei

Wat een mooie kaarten, Yvonne!