donderdag 5 juni 2014

SU-per Challenge #44 - kleuren!

 
Het is weer donderdag! En dus tijd voor een nieuwe challenge bij SU-per Challenges.
Deze keer hebben we een kleuren challenge voor jullie. We zien graag dat jullie de volgende kleuren op de kaart of het project gebruiken. Natuurlijk het liefst de Stampin' Up! kleuren, maar als je die niet hebt, kun je ook een kleur kiezen die in de buurt komt.
 
 
 
Kijk ook even op het blog van SU-per Challenges voor mooie en inspirerende voorbeelden. Die zijn deze week verzorgd door het team Blushing Bride.
 
Je kunt meedoen tot volgende week woensdag 23.55 uur.
 
Een fijne dag vandaag!
 
Yvonne
 

************************************************
 
 <<< in mei en juni GEEN verzendkosten (bij bestellingen vanaf € 75) >>> 
 
Demonstratrice worden?
Je creatieve passie delen, werken met de fantastische producten, standaard 20% korting, leuke nieuwe mensen ontmoeten, kortom een fantastische ervaring. En heel voordelig: vanaf 28 mei, gedurende 4 weken voor slechts € 65Meer informatie vind je {HIER} of je kunt me mailen: mail@stampinclubnederland.nl. Ik vertel je er graag alles over.
 
Bestellen?
Elke zaterdag wordt er bij StampinClubNederland een bestelling geplaatst.
 
De Online StampinClub
Elke maand de leukste producten thuisbezorgd en bovendien gratis €30 producten uitzoeken en veel leuke extra's. Kijk {HIER} voor meer informatie.
 
Stempelavond bij u thuis?
Wilt u samen met uw vriendinnen, vrienden, buren of kennissen ook eens kennismaken met de producten van Stampin' Up!? Of heeft u gewoon zin in een gezellige, creatieve avond? Boek dan een stempelavond bij u thuis.
Meer informatie en data vindt u op de website onder Workshopdata

Spaarkaarten
Bij StampinClubNederland kunt u ook sparen voor korting op uw bestelling. Vraag naar de voorwaarden.1 opmerking:

Leintje* zei

Hoi Yvonne, Ik heb je website genomineerd voor de Liebster Award! Je kunt er hier alles over lezen: http://marjoleinverleg.blogspot.nl/2014/06/liebster-arward.html.

Liefs,
Leintje*