woensdag 11 juni 2014

Project Life is bestelbaar!


 
Vandaag is het zover!
Stampin' Up! is enige tijd geleden een samenwerking aangegaan met Becky Higgings (de bedenkster van Project Life) en heeft samen met haar een exclusieve collectie Project Life-producten ontwikkeld, speciaal voor Stampin' Up!. En die is vanaf vandaag dus te bestellen bij StampinClubNederland!
 
Met de producten van Project Life kun je op een eenvoudige, snelle en leuke manier de bijzondere en mooie gebeurtenissen uit je leven vastleggen in een mooi boek.
 
Project Life is geschikt voor iedereen. Ook als je nog nooit iets met scrapbooking hebt gedaan, dan is Project Life de perfecte manier om hiermee kennis te maken en je herinneringen voor altijd vast te leggen.
 

http://su-media.s3.amazonaws.com/media/docs/project_life/Flyer_ProjectLife_May2014_UK-NL.pdf
Klik voor de flyer
 
De complete collectie Project Life producten bestaat onder meer uit een mooi album, insteekhoezen, journaling kaartjes en embellishments. Je vindt de collectie in de nieuwe catalogus op pagina 25-27 en 188-189. De kaartensets zijn verkrijgbaar in verschillende thema's, zoals huwelijk, geboorte, kinderen, vakantie e.d. Hieronder zie je een voorbeeld van zo'n Card Collection. Dit is de collectie Everyday Adventure (135298).
 
 
De kaarten zijn er in twee formaten en worden geleverd in een handig opbergdoosje. De kaarten passen precies in de insteekhoezen en kunnen bestempeld, beschreven en/of beplakt worden. Bij elke collectie kaarten hoort tevens een bijpassende set accessoires (stickers, washi-tape en diverse embellishments). Deze accessoires zijn apart verkrijgbaar.

 
Nieuwsgierig geworden naar de collectie? Vanaf vandaag is een kleine selectie producten alvast te bestellen bij StampinClubNederland. Kijk in mijn webshop. De complete collectie kun je vanaf 1 juli bestellen. Voor vragen, bestellingen en informatie kun je ook mailen: mail@stampinclubnederland.nl
 
 
************************************************
 
 << in mei en juni GEEN verzendkosten (bij bestellingen vanaf € 75) >>
 
Demonstratrice worden?
Je creatieve passie delen, werken met de fantastische producten, standaard 20% korting, leuke nieuwe mensen ontmoeten, kortom een fantastische ervaring. En heel voordelig: vanaf 28 mei, gedurende 4 weken voor slechts € 65Meer informatie vind je {HIER} of je kunt me mailen: mail@stampinclubnederland.nl. Ik vertel je er graag alles over.
 
Bestellen?
Elke zaterdag wordt er bij StampinClubNederland een bestelling geplaatst.
 
De Online StampinClub
Elke maand de leukste producten thuisbezorgd en bovendien gratis €30 producten uitzoeken en veel leuke extra's. Kijk {HIER} voor meer informatie.
 
Stempelavond bij u thuis?
Wilt u samen met uw vriendinnen, vrienden, buren of kennissen ook eens kennismaken met de producten van Stampin' Up!? Of heeft u gewoon zin in een gezellige, creatieve avond? Boek dan een stempelavond bij u thuis.
Meer informatie en data vindt u op de website onder Workshopdata

Spaarkaarten
Bij StampinClubNederland kunt u ook sparen voor korting op uw bestelling. Vraag naar de voorwaarden.

 
 
 
 
 

 
 


Geen opmerkingen: