maandag 25 augustus 2014

Bright & Beautiful

De eerste kerstkaart is een feit! Dit weekend had ik tijd om er lekker voor te gaan zitten en aan de slag te gaan met de nieuwe spullen uit de herfst-/ wintercatalogus.

Ik maakt deze kaart met de stempelset Bright & Beautiful (135029),  die je kunt vinden in de nieuwe herfst-/ wintercatalogus. De sterren heb ik gestanst met de Framelits Stars. En deze kun je vinden in de jaarcatalogus. Een prachtige combinatie voor het maken van o.a. kerstkaarten.

Deze set kun je nog tot en met 30 augustus als bundel aanschaffen met maar liefst 15% korting! En bij aanschaf van een Big Shot mag je de set zelfs gratis uitzoeken. Je ontvangt dan bovendien als extra ook nog een embossingfolder t.w.v. € 9,50 naar keuze. Kijk even hier voor meer informatie.


De basis van de ster is gemaakt met cardstock in de kleur Blackberry Bliss en bewerkt met een embossingfolder Stars, die vanaf 28 augustus beschikbaar is. Daarop een stuk designer series paper in dezelfde kleur. Binnenin is een ster gestempeld met Versamark en met zilver embossingpoeder bewerkt. 


De tekst 'Joy' komt uit de Framelits set Wonderful Wreath en is gestanst uit Silver foil, een zilverkleurig karton. Vervolgens heb ik deze op een paar punten met Glue Dots over de opening geplakt.

Ook zin om deze kaart te maken? Bestel dan de bundel per e-mail: mail@stampinclubnederland.nl of geef je op voor het kaartenbuffet van september. Dit is een nieuw concept bij StampinClubNederland. Kijk voor meer informatie bij het tabblad Kaartenbuffet. Hier komt ook elke maand het menu van kaarten te staan.

Een fijne dag vandaag en tot stempels!

Yvonne

******************************

Altijd korting op producten van Stampin' Up!?
Meer informatie vind je {HIER} of je kunt me mailen: mail@stampinclubnederland.nl. 
Ik vertel je er graag alles over.

Bestellen?
Elke zaterdag wordt er bij StampinClubNederland een bestelling geplaatst. 
Bij besteding vanaf € 75 GEEN verzendkosten.

Stempelavond bij u thuis?
Wilt u samen met uw vriendinnen, vrienden, buren of kennissen ook eens kennismaken met de producten van Stampin' Up!? Of heeft u gewoon zin in een gezellige, creatieve avond? Boek dan een stempelavond bij u thuis.

Meer informatie en data vindt u op de website onder Workshopdata

Spaarkaarten
Bij StampinClubNederland kunt u ook sparen voor korting op uw bestelling. Vraag naar de voorwaarden.