donderdag 21 augustus 2014

SU-per Challenge #51 - Alles mag


Het team Bermuda Bay is aan de beurt om inspiratie aan te leveren voor de SU-per challenge van deze week. En dat is deze keer niet zo moeilijk, want alles mag!
De vakantie zit er inmiddels op en de eerste schoolweek is halverwege. Het was heerlijk genieten van zon en het even niets moeten. Maar nu de school weer is begonnen, komt de regelmaat weer terug. En dat is ook wel fijn.

Vlak voor de vakantie heb ik voor de juffen van de kinderen een klein cadeautje gemaakt. Dat is inmiddels een traditie geworden op school.Ik maakte deze leuke doosjes met lekkere chocola erin (daar is juf gek op!). Het doosje is gestanst met de de Bigshot Hamburger Box Die XL.


Ik gebruikte Cardstock in de nieuwste In Color kleuren 2014-2016, die sinds begin juli in de nieuwe catalogus staan. De strik op het doosje is gemaakt van 1 vel Designer Series Paper Moonlight. Een leuk blokje met 48 vellen dubbelzijdig papier. Ideaal voor kaarten.

Als je het leuk lijkt om ook zo'n doosje te maken en de bijbehorende strik, boek dan een workshop bij jou thuis of kom gezellig met een aantal vrienden en vriendinnen bij mij thuis. Uiteraard kunnen er in overleg ook andere projecten gemaakt worden. 
Kijk even hier voor meer informatie en de mogelijkheden.


Op de voorkant een tekst uit de set Num-Num (134144), die daarna is gestanst met de scalloped circle punch.


En tenslotte nog een tweede versie in andere kleuren en met andere tekst. Deze versie is gemaakt met de kleur Blackberry Bliss.

Kijk ook even op de site van SU-per Challenges om te zien wat de andere leden van team Bermuda Bay hebben gemaakt. En wie weet zie ik je creaties voorbij komen!?

Een fijne dag vandaag en tot stempels!

Yvonne

************************************************************

In juli en augustus bij besteding vanaf € 75 GEEN verzendkosten
 
Altijd korting op producten van Stampin' Up!?
Meer informatie vind je {HIER} of je kunt me mailen: mail@stampinclubnederland.nl. 
Ik vertel je er graag alles over.


Bestellen?

Elke zaterdag wordt er bij StampinClubNederland een bestelling geplaatst.


Stempelavond bij u thuis?
Wilt u samen met uw vriendinnen, vrienden, buren of kennissen ook eens kennismaken met de producten van Stampin' Up!? Of heeft u gewoon zin in een gezellige, creatieve avond? Boek dan een stempelavond bij u thuis.
Meer informatie en data vindt u op de website onder Workshopdata

Spaarkaarten
Bij StampinClubNederland kunt u ook sparen voor korting op uw bestelling. Vraag naar de voorwaarden.


1 opmerking:

Je@net zei

Ziet er ontzettend leuk uit, Yvonne. Wat zullen de juffen daar blij mee geweest zijn!