woensdag 13 augustus 2014

Een heleboel Deals!

Elke week op woensdag kunt u profiteren van ruim 30% korting op een selectie van producten. Deze Weekly Deals kunnen via de webshop aangeschaft worden of u kunt een mail sturen naar: mail@stampinclubnederland.nl en dan kunt u meebestellen met de verzamelbestelling van zaterdag a.s. 
De deals zijn geldig tot en met 19 augustus a.s.

De Weekly Deals zijn deze week:


Elke week kunt u de Weekly Deals bekijken door op de button aan de linkerkant van de website te klikken. U komt dan rechtstreeks in de webshop van StampinClubNederland.

MAAR ER ZIJN NOG MEER DEALS...

De komende maanden zijn er meer deals bij StampinClubNederland. 
Het Stampin Up!-jaar is bijna ten einde (eind september 2014) en ik heb mijzelf een aantal doelen gesteld dit jaar. Eentje ervan is nu wel heeeel dichtbij. Vandaar dat ik een paar geweldige aanbiedingen voor jullie heb om zo deze doelstelling te kunnen halen (ik ben nooit zo "brutaal", maar 'wie niet waagt, wie niet wint'):

De eerste deal van StampinClubNederland:

Als je in augustus de BIG SHOT bij mij aanschaft, dan ontvang je er GRATIS een Embossingfolder naar keuze t.w.v. € 9,50 bij. Deze deal komt bovenop de reeds lopende actie van Stampin' Up!. Namelijk een gratis stempel & stansen-bundel bij aankoop van de Big Shot

De bundels (stempels & stansen) kunt u ook los (dus zonder de Big Shot) aanschaffen met maar liefst 15% korting. De bundels zijn speciaal samengesteld en alleen geldig in Augustus.
Ook bij aankoop van een losse bundel ontvangt u een GRATIS Embossingfolder naar keuze t.w.v. € 9,50.  (Zie de advertentie links op de website voor de flyer en een overzicht van de bundel. De aanbieding is niet geldig in combinatie met de hostess-€)

De tweede deal van StampinClubNederland:

Bij besteding vanaf € 40,00 GRATIS decorative masks. Je kunt kiezen uit een van onderstaande sets (twee mallen per set). Bestel je voor € 75,00 aan producten bij StampinClubNederland, dan ontvang je beide setjesBovendien betaal je in dat geval GEEN verzendkosten.  
(De genoemde aanbiedingen kunnen niet gecombineerd worden en gelden niet in combinatie met de hostess-€, die u bij mij ontvangt als u een gekwalificeerde bestelling plaatst)Dots & Stripes

Hearts & Stars
 De nieuwe Decorative Masks zijn een geweldig nieuw product. Het zijn flexibele plastic mallen met stippen & strepen of hartjes & sterren. Ze zijn lekker groot en dus perfect voor het decoreren van scrapbookalbums, cadeauverpakkingen en achtergronden voor kaarten. Je kunt er met sponsjes inkt op aanbrengen, combineren met water of reliëfpasta. Kortom, de mogelijkheden zijn groot! In dit bericht heb ik een cadeauverpakking gemaakt met behulp van de masks, sponsjes en inkt.

Elke zaterdag plaats ik een bestelling. Ik hoop uw bestelling deze of volgende maand te ontvangen, zodat u kunt profiteren van deze geweldige deal. Deze kunt u mailen naar: mail@stampinclubnederland.nl. U ontvangt bij uw bestelling bovendien de Herfst-/ Wintercatalogus GRATIS.

Een fijne dag vandaag!

Yvonne

****************************************************

Altijd korting op producten van Stampin' Up!?
Meer informatie vind je {HIER} of je kunt me mailen: mail@stampinclubnederland.nl. 
Ik vertel je er graag alles over.

Bestellen?
Elke zaterdag wordt er bij StampinClubNederland een bestelling geplaatst.
Bij besteding vanaf € 75 of meer GEEN verzendkosten (normaal € 5,50).

Stempelavond bij u thuis?
Wilt u samen met uw vriendinnen, vrienden, buren of kennissen ook eens kennismaken met de producten van Stampin' Up!? Of heeft u gewoon zin in een gezellige, creatieve avond? Boek dan een stempelavond bij u thuis.
Meer informatie en data vindt u op de website onder Workshopdata

Spaarkaarten

Bij StampinClubNederland kunt u ook sparen voor korting op uw bestelling. Vraag naar de voorwaarden.

Geen opmerkingen: