woensdag 13 augustus 2014

Cadeaudoosjes met Decorative Masks

Hallo! Vandaag een aantal cadeauverpakkingen om te laten zien.

Afgelopen vrijdag had ik onverwacht een gezellige stempelochtend. De dames waren erg enthousiast over de producten van Stampin' Up! en ook creatief. Maar hadden nog nooit gestempeld. Kortom, er kwam veel informatie op ze af. Maar er was natuurlijk ook tijd om zelf de stempels en inkt ter hand te nemen!

We maakten onderstaande cadeauverpakkingen:


Voor het linker doosje maakten we gebruik van inkten en Sponge Daubers om het stuk Whisper White Cardstock te bewerken. De gebruikte kleuren zijn Hello Honey en Crisp Cantaloupe. En dan is het een kwestie van de sponge dauber in de inkt deppen en op het papier stempelen. Lekker veel stippen, anders krijg je witte stukken! De tekst op het doosje komt uit de stempelset Num-Num.


Voor het andere doosje hebben we het papier ook bewerkt met stippen. Maar dan met behulp van de Decorative Masks. In dit geval de Dots. De masks komen met z'n tweeen in een verpakking en kosten slechts € 3,50. Er is een variant met stippen & strepen en eentje met sterren & hartjes. De masks zijn lekker groot, dus ook ideaal voor een leuke achtergrond op een scrapbook pagina. En behalve in combinatie met inkt, kun je er nog veel meer mee doen!  


En wat is het dan leuk om te zien, dat ze aan het einde van de ochtend trots en nog veel enthousiaster naar huis gaan met een leuke cadeauverpakking!

Ook zin gekregen in zo'n leuke stempelochtend of - avond? Neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak: mail@stampinclubnederland.nl.

Tot stempels!

Yvonne

****************************************************

Altijd korting op producten van Stampin' Up!?
Meer informatie vind je {HIER} of je kunt me mailen: mail@stampinclubnederland.nl. 
Ik vertel je er graag alles over.

Bestellen?
Elke zaterdag wordt er bij StampinClubNederland een bestelling geplaatst.
Bij besteding vanaf € 75 of meer GEEN verzendkosten (normaal € 5,50).

Stempelavond bij u thuis?
Wilt u samen met uw vriendinnen, vrienden, buren of kennissen ook eens kennismaken met de producten van Stampin' Up!? Of heeft u gewoon zin in een gezellige, creatieve avond? Boek dan een stempelavond bij u thuis.
Meer informatie en data vindt u op de website onder Workshopdata

Spaarkaarten
Bij StampinClubNederland kunt u ook sparen voor korting op uw bestelling. Vraag naar de voorwaarden.

1 opmerking:

Je@net zei

Wat ziet dat er weer mooi uit, Yvonne!