maandag 11 augustus 2014

Garden Party

Hallo! Daar ben ik weer met een aantal projectjes. 

Toen ik de catalogus voor het eerst zag, was ik gelijk weg van de stempelset Garden Party. Een leuke bloemenset, waar ik wel wat mogelijkheden in zag. En in juni hadden we, tijdens een Stampin' Up! bijeenkomst,  een workshop met deze stempelset: Toen was ik helemaal verkocht.


Hierboven zie je de kaart en het tasje dat we maakten tijdens de bijeenkomst in juni. Voor de kaart gebruikten we de vrolijke papiertjes uit het papierblokje All Abloom.

En afgelopen juli ontvingen alle bestellers onderstaande kaartjes, die ik maakte met de stempelset Garden Party. Ik heb hiervoor een witte basiskaart genomen en daarop een stuk cardstock in de kleur Coastal Cabana en Strawberry Slush. Hierop heb ik in dezelfde kleur inkt bloemen gestempeld voor een leuke achtergrond.


De bloemen en tekst heb ik op een Grid-card gestempeld. Een kaartje, dat eigenlijk bij Project Life hoort, maar die je ook heel goed op kaarten kunt gebruiken. Er zitten lichtgrijze rasterlijnen op het kaartje en de andere zijde is blank. En je ontvangt maar liefst 50 kaartjes in een pak voor slechts € 3,95. 


De rand van de kaart heb ik bewerkt met de Spiral Border Punch en vervolgens een beetje omgevouwen, zodat het er niet zo stijfjes uitziet. Om het kaartje nog een stukje Baker's Twine in Coastal Cabana gestrikt. En ten slotte met Stampin' Dimensionals op de basiskaart geplakt.


De tekst heb ik gestempeld met de alfabet set Back to Basics. Deze set is gemaakt van Photopolymer. Dit materiaal is helemaal doorzichtig, waardoor je perfect kan zien waar je stempelt. Ideaal voor teksten, letters en randen. Stampin' Up! heeft van dit soort sets nu een groot aantal in de nieuwe catalogus geïntroduceerd. Echt eens de moeite waard om te proberen; ze zijn verkrijgbaar tegen een hele betaalbare prijs. 

U kunt me ook mailen voor het maken van een afspraak voor een workshop of stempelavond/ -ochtend bij u thuis: mail@stampinclubnederland.nl. Dan kunt u het zelf ervaren!

Tot stempels!

Yvonne

************************************************

In juli en augustus bij besteding vanaf € 75 GEEN verzendkosten

Altijd korting op producten van Stampin' Up!?
Meer informatie vind je {HIER} of je kunt me mailen: mail@stampinclubnederland.nl. 
Ik vertel je er graag alles over.Bestellen?

Elke zaterdag wordt er bij StampinClubNederland een bestelling geplaatst.Stempelavond bij u thuis?
Wilt u samen met uw vriendinnen, vrienden, buren of kennissen ook eens kennismaken met de producten van Stampin' Up!? Of heeft u gewoon zin in een gezellige, creatieve avond? Boek dan een stempelavond bij u thuis.
Meer informatie en data vindt u op de website onder Workshopdata

Spaarkaarten

Bij StampinClubNederland kunt u ook sparen voor korting op uw bestelling. Vraag naar de voorwaarden.


1 opmerking:

Je@net zei

Dat ziet er inderdaad super leuk uit, Yvonne!