vrijdag 3 oktober 2014

Choose Happiness & leuke stempeltechniek


Morgen is het World Cardmaking Day. Een dag die helemaal in het teken staat van het zelf maken van kaarten. Een perfecte dag dus om even tijd vrij maken om heerlijk een dagje creatief bezig te zijn.

 In mijn vorige bericht liet ik al weten dat er daarom ook leuke aanbiedingen gelden bij StampinClubNederland. Je kunt nu 15% besparen op onder andere stempelkussens en karton en maar liefst 20% korting ontvangen op geselecteerde stempelsets.

Eén van de stempelsets die je met korting kunt aanschaffen is de prachtige set Choose Happiness. Hieronder heb ik een kaartje gemaakt met deze set.


Ik heb twee kleurstellingen gebruikt: Crushed Curry en Tangerine Tango (maar je kunt er ook perfect de In Color kleuren Hello Honey en Tangelo Twist voor gebruiken).

De veren achter de bloem komen uit de set Four Feathers en die zijn vervolgens gestanst met de bijpassende Framelits. Allebei apart verkrijgbaar. Maar koop je ze samen ontvang je 15% korting. Wat een kortingen allemaal!


Je ziet dat de veren verschillende kleurstellingen hebben. Deze zijn gestempeld met behulp van Refill inkten en een (alchoholvrij) baby doekje. Door verschillende kleuren inkt op een dubbelgevouwen babydoekje te druppelen vloeien de inkten in elkaar over en maak je je eigen stempelkussen. Vervolgens kun je je stempel er op deppen, zoals je dat normaal op je stempelkussen doet. En daarna druk je het af op een stuk Whisper White karton. Erg leuk en je krijgt altijd weer een andere verrassende afdruk.

Hieronder de lijst met producten die gebruikt zijn voor deze kaarten. Op 4 oktober is besteldag. Je kunt je bestelling nog mailen en gebruik maken van de aantrekkelijk geprijsde producten. Mail je lijstje naar: mail@stampinclubnederland.nl

Tot stempels!

Yvonne
De gebruikte set Good Greetings is (helaas) niet te koop. Maar wel GRATIS te krijgen bij een (workshop-) bestelling vanaf € 300,00

1 opmerking:

Thea zei

Wij hebben hem op mijn party gemaakt en het was super leuk om te doen.

groetjes Thea