dinsdag 7 oktober 2014

Workshops, Workshops, en nog eens...

...workshops. We zijn volop bezig met de voorbereidingen van workshops bij StampinClubNederland. Het herfstachtige weer is ideaal om lekker binnen creatief bezig te zijn. Bij StampinClubNederland kun je de komende maanden heerlijk aan de slag.

KAARTENBUFFET
Op donderdagochtend 31 oktober a.s. van 9.30 tot 12.30 uur kun je bij mij thuis aanschuiven bij het kaartenbuffet. Ik heb een menu samengesteld van 10 kaarten, waaruit je er 5 kunt kiezen die je gaat maken. De kosten zijn slechts € 7,50.
Kun je deze maand niet? Ook in november en december organiseer ik nog twee buffetten. Kijk voor de data en het thema even {HIER}.


Workshopdag
Daarnaast kun je je nog opgeven voor een geheel verzorgde, creatieve dag in Dorpshuis De Schalm in Westwoud (NH). Deze workshopdag wordt gehouden op zaterdag 1 november a.s. van 10.00 tot 16.30 uur. De dag is compleet verzorgd en inclusief materialenpakket, begeleiding, lunch, koffie/ thee en versnaperingen. En uiteraard een verloting van leuke Stampin' Up! producten. Op de pagina Workshopdata kun je meer informatie vinden over deze geweldige dag. En hieronder vind je alvast een klein tipje van de sluier.


Kortom, genoeg mogelijkheden om creatief bezig te zijn deze winter! Geef je op voor een van de workshops via: mail@stampinclubnederland.nl

Tot stempels!

Yvonne

************************************************


Altijd korting op producten van Stampin' Up!?
Meer informatie vind je {HIER} of je kunt me mailen: mail@stampinclubnederland.nl. 
Ik vertel je er graag alles over.

Bestellen?
Elke zaterdag wordt er bij StampinClubNederland een bestelling geplaatst. 
Bij besteding vanaf € 75 GEEN verzendkosten.

Stempelavond bij u thuis?
Wilt u samen met uw vriendinnen, vrienden, buren of kennissen ook eens kennismaken met de producten van Stampin' Up!? Of heeft u gewoon zin in een gezellige, creatieve avond? Boek dan een stempelavond bij u thuis.
Meer informatie en data vindt u op de website onder Workshopdata

Spaarkaarten
Bij StampinClubNederland kunt u ook sparen voor korting op uw bestelling. Vraag naar de voorwaarden.

2 opmerkingen:

Je@net zei

Een kaartenbuffet...dat klinkt leuk en ziet er ook erg mooi en verzorgd uit!
Succes met zowel buffet als workshopdag!

Yvonne zei

Dank je wel Jeanet!