zondag 19 oktober 2014

Creatief en Inspirerend; Conventie

Hallo en welkom! 


Vandaag heb ik nog even lekker nagenoten van een paar geweldige dagen in Brussel. Daar werd vanaf donderdag tot en met zaterdag de jaarlijkse Europese Conventie gehouden. Dit is een evenement waarbij zo'n 600 demonstratrices uit de Europese Stampin'Up!-markten bij elkaar komen om creatief te zijn en geïnspireerd te worden. We worden verwend met cadeautjes en prijzen. Maar we hebben vooral plezier met z'n allen. Er zijn presentaties, workshops, een feestje en vele leuke ontmoetingen. Het is eigenlijk te veel om op te noemen en niet te omschrijven hoe het is, daarvoor moet je het gewoon meemaken :-). 

Foto: Miranda Ebbers
Op donderdagochtend vertrokken we met de trein richting Brussel. Lekker relaxed. We hadden met een groep collega's een appartement gehuurd vlak achter de Grote Markt op loopafstand van het Conventie Centrum. We hebben veel lol gehad en erg genoten.

Foto: Miranda Ebbers
Op vrijdagavond was er de Award Night. Tijdens deze gala-avond wordt iedereen die bijzondere prestaties heeft bereikt in het zonnetje gezet en daarna werd er nog even gezellig verder gefeest met een leuke band en een buffet van de allerlekkerste toetjes. 

Foto: Miranda Ebbers
Ik ben er SUper trots op dat ik diverse malen op het podium mocht komen voor mijn prestaties van het afgelopen jaar. Maar het meest trots ben ik op het feit dat ik dit jaar de Rising Star heb bereikt (samen met slechts 3 andere collega's). Ik ontving hiervoor een zilveren ster.


 En tot mijn grote verbazing ben ik ook nog eens 3e van Nederland geworden in de categorie 'Sales'. Hoe bijzonder! Het was een enerverende en emotionele avond! Ik heb er nog steeds geen woorden voor. Dat kon ik natuurlijk niet bereiken zonder mijn enthousiaste klanten. Ik wil jullie dan ook heel heel erg bedanken voor het vertrouwen. En ik zou zeggen op naar het volgende Stampin' Up- jaar!


Zoals bij veel evenementen worden er ook creatieve ideeën uitgewisseld. Hierboven zie je mijn swap. Ik gebruikte de stempelset Tap Tap Tap. Ik had er bijna 40 gemaakt en heb dus ook evenzoveel prachtige en leuke creaties terug ontvangen. Van doosjes tot kaarten en 3D projectjes.


Tenslotte had ik deze kaart ook nog gemaakt en meegenomen. Het was een kaart voor Shelli Gardner (CEO en oprichter van Stampin' Up!), die kort voor de conventie haar verjaardag vierde. Bijna iedereen had als verrassing iets gemaakt en ze ontving de enorme lading kaarten en projecten op de eerste dag van de conventie. 


Hier nog even een zijaanzicht van de kaart. Ik heb de set Choose Happiness voor deze kaart gebruikt en de basis van de kaart bestempeld met de achtergrond stempels Dictionary.  

Lijkt het je leuk om deze kaart ook te maken?  Stuur dan even een berichtje naar mail@stampinclubnederland.nl. Ik plan dan een datum voor een make-and-take in november. Wil je een gezellige avond of ochtend met vriendinnen en bekenden? Dan kan ik uiteraard ook bij jou thuis komen. Ik informeer je graag over de mogelijkheden.

Hieronder nog even de gebruikte materialen voor beide kaarten:Tot stempels!

Yvonne

****************************************

Bestellen?
Elke zaterdag wordt er bij StampinClubNederland een bestelling geplaatst. 
Bij besteding vanaf € 75 GEEN verzendkosten.

Try before you buy!
Wilt u samen met uw vriendinnen, vrienden, buren of kennissen ook eens kennismaken met de producten van Stampin' Up!? Of heeft u gewoon zin in een gezellige, creatieve avond? Boek dan een stempelavond bij u thuis.
Meer informatie en data vindt u op de website onder Workshopdata

Spaarkaarten
Bij StampinClubNederland kunt u ook sparen voor korting op uw bestelling. Vraag naar de voorwaarden.

Altijd korting op producten van Stampin' Up!?
Meer informatie vind je {HIER} of je kunt me mailen: mail@stampinclubnederland.nl. 
Ik vertel je er graag alles over.
2 opmerkingen:

Je@net zei

Wauw...kan me voorstellen dat je genoten hebt, Yvonne, en hierbij ook mijn felicitaties!
En wat een mooie kaarten had je gemaakt.
Nog een fijne dag!

Yvonne zei

Dank je wel Jeanet!