maandag 20 oktober 2014

Nieuwe kerstproducten & Blog Candy


Naast de gewelidge producten in de Herfst-/ wintercatalogus, die nog tot 5 januari te verkrijgen zijn, wordt de voorpret voor de kerst nog leuker met deze extra uitgave. Hierin kun je nog meer leuke producten voor de kerst vinden (klik op de foto om de folder te bekijken). 


Vooral voor degene die op korte termijn nog kaarten of decoraties nodig hebben, niet al te lang willen doen over een kaart of net starten met stempelen, zijn de kits in deze folder perfect. De kits bevatten alle materialen voor het maken van de projecten. Met de Watercolor Winter Card Kit maak je bijvoorbeeld 20 kaarten inclusief enveloppen.
De Many Merry Stars Simply Created Kit bevat alle materialen voor het maken van maar liefst 26 sterdoosjes. De kits zijn exclusief stempels, inkt en lijm.

Vanaf vandaag kun je bij StampinClubNederland deze kits en een aantal andere producten uit de nieuwe folder bestellen. Maar LET OP! Wacht niet te lang want de producten zijn alleen verkrijgbaar zo lang de voorraad strekt. Dus op=op!

De folder ontvang je GRATIS bij een bestelling, Je kunt 'm ook bij me komen ophalen of ik kan een exemplaar naar je toesturen (tegen verzendkosten). Mail me even als je er eentje wilt: mail@stampinclubnederland.nl


*************BLOG CANDY*************

Zoals ik in mijn berichtje van gisteren al vermeldde heb ik een geweldig paar dagen in Brussel gehad en was het afgelopen jaar zeer succesvol. Om dit ook met jullie te vieren heb een prijs voor jullie. Namelijk de Hip Hip Hooray Card Kit t.w.v. bijna € 25,00. De kit bevat cardstock en enveloppen voor het maken van 20 kaarten, evenals lint, inkt en stempels en lijm. Het enige dat je nodig hebt is een schaar. Wil je kans maken?

1. Laat dan een reactie achter op dit bericht.
2. Deel dit bericht op je eigen blog of website (als je die hebt)
3. Ik zou het leuk vinden als je volger wordt (niet verplicht)

Uit alle reacties zal ik eind deze week een winnaar trekken, die dit pakket wint:


Tot stempels!

Yvonne

****************************************

Bestellen?
Elke zaterdag wordt er bij StampinClubNederland een bestelling geplaatst. 
Bij besteding vanaf € 75 GEEN verzendkosten.

Try before you buy!
Wilt u samen met uw vriendinnen, vrienden, buren of kennissen ook eens kennismaken met de producten van Stampin' Up!? Of heeft u gewoon zin in een gezellige, creatieve avond? Boek dan een stempelavond bij u thuis.
Meer informatie en data vindt u op de website onder Workshopdata

Spaarkaarten
Bij StampinClubNederland kunt u ook sparen voor korting op uw bestelling. Vraag naar de voorwaarden.

Altijd korting op producten van Stampin' Up!?
Meer informatie vind je {HIER} of je kunt me mailen: mail@stampinclubnederland.nl. 
Ik vertel je er graag alles over.

6 opmerkingen:

Je@net zei

Oooh...wat leuk! Ik wil graag een kansje wagen, Yvonne! Zet het meteen in m'n sidebar.

Yvonne zei

Leuk Jeanet, dank je wel!

Cellie zei

Hi Yvonne, natuurlijk wil ik ook wel zo'n mooi pakket winnen, leuke actie! Ik heb geen blog maar deel je Facebookbericht over deze actie!
groetjes,
Celista

Yvonne zei

Dank je wel Celista!

Unknown zei

Hoi Yvonne, leuke candy. Maar ook compliment voor je blog ziet er erg mooi uit.

Yvonne zei

Dank je wel Astrid. Groetjes, Yvonne