woensdag 26 november 2014

Fotolijstje gepimpt met Stampin' Up! Producten

Afgelopen zondag vierde mijn moeder haar 70e verjaardag. Ze vierde deze bijzondere mijlpaal 's middags met familie, vrienden, vriendinnen en kennissen in een gezellige locatie.

Mijn dochters hadden bedacht dat ze wel een liedje voor oma wilden zingen en kozen hiervoor het nummer Oma's aan de top van K3. Ze hadden een paar weken geoefend en de uitvoering ging hartstikke goed. Ik ben dan ook super trots op ze, want ze vonden het best spannend om voor zo'n grote groep mensen op te treden.

En ze hadden samen met hun broertje ook een cadeautje voor oma gemaakt (samen met mij uiteraard :-). Namelijk een fotolijstje met een foto. En omdat het een nogal saai lijstje was hebben we deze leuk gepimpt met de bloemen uit de set Flowerpatch.


We kozen bijpassende kleuren inkt en stempelden een aantal bloemen, die we daarna hebben gestanst en opgeplakt. Nog wat vlinders erbij en het lijstje was helemaal af. Oma was er erg blij mee!Een fijne dag en tot stempels!

Yvonne


Gebruikte materialen:
Built for Free Using: My Stampin Blog


**********************************

Bestellen?
Elke zaterdag wordt er bij StampinClubNederland een bestelling geplaatst. 
Bij besteding vanaf € 75 GEEN verzendkosten.

Try before you buy!
Wilt u samen met uw vriendinnen, vrienden, buren of kennissen ook eens kennismaken met de producten van Stampin' Up!? Of heeft u gewoon zin in een gezellige, creatieve avond? Boek dan een stempelavond bij u thuis.
Meer informatie en data vindt u op de website onder Workshopdata

Spaarkaarten
Bij StampinClubNederland kunt u ook sparen voor korting op uw bestelling. Vraag naar de voorwaarden.

Altijd korting op producten van Stampin' Up!?
Meer informatie vind je {HIER} of je kunt me mailen: mail@stampinclubnederland.nl. 
Ik vertel je er graag alles over.

1 opmerking:

Je@net zei

Nog gefeliciteerd met je moeder, Yvonne. Wat een leuke foto van de kids. En zo opgepimpt ziet het lijstje er helemaal gezellig uit!