maandag 24 november 2014

Meld je aan en profiteer van een aantrekkelijke korting!


Je kunt je van 25 november tot en met 2 december aanmelden in het gezellige team van StampinClubNederland voor wel een heel aantrekkelijke korting: je ontvangt namelijk 25% korting op het Startpakket.  

Let op! Deze actie geldt slechts 1 week.

Je betaalt gedurende deze week voor het Startpakket geen € 129 maar slechts € 96,75! En je mag het pakket helemaal naar eigen wens samenstellen voor maar liefst € 175 aan producten.

En dat is nog niet alles, want over de aankopen/ bestellingen die je doet in de maand december ontvang je ook nog eens 5% van het totaalbedrag terug. Bovenop de 20% korting die je op al je aankopen ontvangt (bestel je binnen 45 dagen minimaal € 200 ontvang je 30% korting).

Is jou wensenlijstje van Stampin' Up! producten groot en wil je altijd profiteren van 20% korting op je aankopen? Of wil je graag meer halen uit je hobby en er zelfs iets mee verdienen? Iedereen is welkom in het team van StampinClubNederland.

Twijfel niet langer en meld je aan:Of ga voor meer informatie even naar deze pagina. Je kunt me ook een e-mail sturen: mail@stampinclubnederland.nl. Je ontvangt dan alle informatie en ik beantwoord graag je vragen.

Ik hoop je te kunnen verwelkomen in mijn gezellige en enthousiaste team!

Groeten,
Yvonne

**********************************

Bestellen?
Elke zaterdag wordt er bij StampinClubNederland een bestelling geplaatst. 
Bij besteding vanaf € 75 GEEN verzendkosten.

Try before you buy!
Wilt u samen met uw vriendinnen, vrienden, buren of kennissen ook eens kennismaken met de producten van Stampin' Up!? Of heeft u gewoon zin in een gezellige, creatieve avond? Boek dan een stempelavond bij u thuis.
Meer informatie en data vindt u op de website onder Workshopdata

Spaarkaarten
Bij StampinClubNederland kunt u ook sparen voor korting op uw bestelling. Vraag naar de voorwaarden.

Altijd korting op producten van Stampin' Up!?
Meer informatie vind je {HIER} of je kunt me mailen: mail@stampinclubnederland.nl. 
Ik vertel je er graag alles over.


Geen opmerkingen: