vrijdag 21 november 2014

You did it!


Hallo en welkom!  Het is wat vroeg in het jaar. Maar vandaag laat ik jullie een vakantiekaartje zien, die ik maakte voor één van de meiden van mijn team.

 Elk jaar kun je als demonstratrice bij Stampin' Up! een Grand Vacation verdienen. Een reis naar het buitenland, waar je compleet in de watten wordt gelegd door Stampin' Up! met o.a. cadeautjes en een luxe verblijf. Dit jaar  -in mei-  was de bestemming het Caribisch gebied. Een schitterende cruisereis hebben mijn man en ik gemaakt. Misschien heb je het verslag wel gelezen? Volgend jaar zal de bestemming 'bloemeneiland' Madeira zijn. 
En ik heb er nu al zin in! 


En dit jaar is het extra leuk, want Carine heeft de reis ook verdiend! Een SU-per prestatie. En daarom maakte ik voor haar dit kaartje om haar te feliciteren. Om alvast in de stemming te komen heb ik er een lekker vrolijk en 's zomers kaartje van gemaakt. De inspiratie voor de basis kwam van een kaartje dat ik zag op het blog van Michelle Last.

Lijkt het je ook wel wat om meer met je hobby te doen en misschien ook wel zo'n fantastische reis te verdienen? Neem dan contact met mij op per e-mail: mail@stampinclubnederland.nl Ik vertel je er alles over en help je graag op weg. 

Tot stempels!

Yvonne**********************************

Bestellen?
Elke zaterdag wordt er bij StampinClubNederland een bestelling geplaatst. 
Bij besteding vanaf € 75 GEEN verzendkosten.

Try before you buy!
Wilt u samen met uw vriendinnen, vrienden, buren of kennissen ook eens kennismaken met de producten van Stampin' Up!? Of heeft u gewoon zin in een gezellige, creatieve avond? Boek dan een stempelavond bij u thuis.
Meer informatie en data vindt u op de website onder Workshopdata

Spaarkaarten
Bij StampinClubNederland kunt u ook sparen voor korting op uw bestelling. Vraag naar de voorwaarden.

Altijd korting op producten van Stampin' Up!?
Meer informatie vind je {HIER} of je kunt me mailen: mail@stampinclubnederland.nl. 
Ik vertel je er graag alles over.


1 opmerking:

Je@net zei

Zo'n geweldige prestatie verdient inderdaad een geweldig leuke kaart. Mooi gedaan, Yvonne!