dinsdag 11 november 2014

Mini-album met Circle Card Thinlits Die


Dit mini-album was het derde en laatste project tijdens de workshopdag op 1 november j.l. Het was even een pittig projectje, maar zodra de basis klaar was kon iedereen op eigen tempo het album verder aankleden met foto's.


Op de voorkant heb ik een bloem gemaakt van het Designer papier door 8 cirkels te stansen met de 1.3/4" scalloped cirkel pons. Deze cirkels zet je vervolgens vast met een splitpen en daarna verkreukel je de blaadjes één voor één omhoog rond de splitpen. Als je dat bij alle blaadjes hebt gedaan, kun je ze weer een beetje uit elkaar halen en modelleren tot je tevreden bent. Het houten pijltje komt uit een doosje Essential Wooden Elements, hierop kun je prima leuke teksten stempelen.


Het idee voor dit album is van Rachel Tessman, een demonstratrice uit Amerika. Zij heeft er ook een filmpje van gemaakt. De basis is gemaakt met de Circle Card Thinlits Die en Very Vanilla Cardstock gecombineerd met het zwart-wit Designer Papier Typeset. Aan de binnenkant is het album afgewerkt met zwart karton. Ik heb het album verder heel rustig gehouden om de aandacht op de foto's te houden.


Ik heb de foto's van de trouwerij van mijn zus gebruikt om in het album te verwerken. Op deze dag mochten mijn dochters bruidsmeisjes zijn en dat leverde hele mooie foto's op.


Het album wordt gesloten met een magneet.


Leuk dat je even kwam kijken.

Tot stempels!

Yvonne

Gebruikte materialen:****************************************

Bestellen?
Elke zaterdag wordt er bij StampinClubNederland een bestelling geplaatst. 
Bij besteding vanaf € 75 GEEN verzendkosten.

Try before you buy!
Wilt u samen met uw vriendinnen, vrienden, buren of kennissen ook eens kennismaken met de producten van Stampin' Up!? Of heeft u gewoon zin in een gezellige, creatieve avond? Boek dan een stempelavond bij u thuis.
Meer informatie en data vindt u op de website onder Workshopdata

Spaarkaarten
Bij StampinClubNederland kunt u ook sparen voor korting op uw bestelling. Vraag naar de voorwaarden.

Altijd korting op producten van Stampin' Up!?
Meer informatie vind je {HIER} of je kunt me mailen: mail@stampinclubnederland.nl. 
Ik vertel je er graag alles over.
1 opmerking:

Je@net zei

Wauw...wat ziet dat er mooi uit, Yvonne!