donderdag 13 november 2014

Gift Box Punch Board: de vele mogelijkheden!


Hallo en welkom! Afgelopen weekend ben ik heerlijk aan de gang geweest met papier, inkt en stempels. Dat is op zich niet vreemd, maar deze keer kon ik even lekker 'freewheelen' zeg maar. Zo kon ik eindelijk eens aan de slag met mijn Giftbox Punch Board

De Giftbox Punch Board vind je op pagina 5 van de herfst-/ wintercatalogus. Aanvankelijk dacht ik..wat voegt het toe? Ik heb immers al een Envelop Punch Board, waar je ook doosjes en veel andere projecten mee kunt maken. Maar toch nieuwsgierig geworden, schafte ik er eentje aan (al was het alleen al voor de SU-per leuke sluiting)

En ik ben om! Want voor de echte fan van cadeauverpakkingen/ doosjes (zoals ik) is het een MUSTHAVE. Met de Giftbox Punch Board maak je echt in een handomdraai de leukste doosjes, zonder ingewikkelde handelingen. De maten van de doosjes variëren van ca. 5 cm tot 10 cm. Je kunt er -volgens de verpakking- 15 formaten doosjes mee maken. Maar ik ben altijd wel nieuwsgierig of er ook meer mogelijkheden zijn. En mijn experiment leidde tot verrassende uitkomsten! Hieronder zie je een aantal foto's van de creaties die ik maakte. (Het gaat even om de maten; ik gebruikte 'oud' cardstock dat ik nog had liggen). 

De tabel op het Punch Board gaat uit van 7 maten papier (vierkant). Door het papier (volgens de aanwijzingen op het bord) tegen de startlijn te leggen bij S, M, L, of XL kun je verschillende maten doosjes maken. Maar ik ontdekte dat je in principe elke maat papier kan aanleggen bij zowel S, M, L als XL. En op die manier kun je niet 15 maar wel 28! doosjes maken.  

Bijna het hele assortiment doosjes
Hierboven zie je de doosjes die je kunt maken met het kleinste maat papier (15,2 x 15,2 cm). De onderste twee lijken bijna op een 3D-envelop. Wat me weer inspiratie gaf om eens te kijken of je er niet ook enveloppen mee kan maken. En zelfs dat kan!

Ik ontdekte ook dat je in een handomdraai een mini-magazine houder kunt maken om je stansen en embossingfolders in op te bergen. Of om er een setje kaarten met envelop in te doen en cadeau te geven.
En je kunt een vel papier ook op verschillende maten rillen. Je krijgt dan weer een heel ander soort doosje. Zoals deze:Of deze:
Deze week maak ik nog een filmpje waarin ik e.e.a. wat duidelijker uit kan leggen. Dus hou de website in de gaten. Ben je na het zien van dit bericht al om? Stuur me dan een mail: mail@stampinclubnederland.nl en bestel je Gift Box Punch Board bij StampinClubNederland. Dan ben je er zeker van dat je jouw kerstcadeaus feestelijk kunt verpakken. Bovendien ontvang je er dan GRATIS een uitgebreide Nederlandse beschrijving bij van bovenstaande projecten, zodat je er gelijk mee aan de slag kunt.

Een fijne dag!

Yvonne

**********************************

Bestellen?
Elke zaterdag wordt er bij StampinClubNederland een bestelling geplaatst. 
Bij besteding vanaf € 75 GEEN verzendkosten.

Try before you buy!
Wilt u samen met uw vriendinnen, vrienden, buren of kennissen ook eens kennismaken met de producten van Stampin' Up!? Of heeft u gewoon zin in een gezellige, creatieve avond? Boek dan een stempelavond bij u thuis.
Meer informatie en data vindt u op de website onder Workshopdata

Spaarkaarten
Bij StampinClubNederland kunt u ook sparen voor korting op uw bestelling. Vraag naar de voorwaarden.

Altijd korting op producten van Stampin' Up!?
Meer informatie vind je {HIER} of je kunt me mailen: mail@stampinclubnederland.nl. 
Ik vertel je er graag alles over.


2 opmerkingen:

Je@net zei

Dat ziet er toch wel erg leuk uit, Yvonne!

Thea zei

Dat ziet er zeker leuk uit krijg er weer zin in.

Groetjes Thea