dinsdag 30 december 2014

Oud & Nieuw

Ik zie dat mijn laatste berichtje alweer van 19 december is en inmiddels naderen we de het einde van het jaar. Wat vliegt de tijd toch! Zoals ik in het laatste berichtje al vermeldde geniet ik ook van de kerstvakantie. Ik heb heerlijke kerstdagen gehad en leuke uitstapjes ondernomen met het gezin. Ik hoop dat jullie de kerstdagen ook goed zijn doorgekomen?

Natuurlijk heb ik de stempels, inkt en papier niet laten staan. Daarvoor heb ik uiteraard ook even tijd ingepland. Want afgelopen maand heb ik de producten uit de allernieuwste lente-/ zomercatalogus binnen gekregen. Deze catalogus verschijnt op 6 januari a.s. En ze zijn weer leuk!

Vanaf 6 januari staat de brochure online. Wilt u niet wachten en meteen een brochure in de brievenbus ontvangen?  Stuur me dan even een e-mail: mail@stampinclubnederland.nl
Hieronder een verjaardagskaartje, die ik maakte met de stempelset Celebrate Today en bijpassende stansen Balloon Framelits. Ik heb voor de kaart gekozen voor slechts twee kleuren: Whisper White en Hello Honey. Het papier op de achtergrond komt uit de serie Birthday Bash, die ook in de nieuwe voorjaarscatalogus te vinden is.


Het woord 'Happy' is eveneens een nieuwe set stansen genaamd Hello You, waarin ook diverse andere woorden zitten. Kortom, er is weer veel moois in de voorjaarscatalogus! De komende periode komen er uiteraard nog veel meer voorbeelden langs op de website.


Ook zin om met de nieuwste producten aan de slag te gaan? Neem contact met mij op voor een workshop bij jou thuis: mail@stampinclubnederland.nl

Ik wens jullie alvast een hele gezellig en veilige jaarwisseling en een voorspoedig en creatief 2015!

Tot stempels.

Yvonne


********************************************************************

Bestellen?
Elke zaterdag wordt er bij StampinClubNederland een bestelling geplaatst. 
Bij besteding vanaf € 75 GEEN verzendkosten (geldt niet bij bestellingen via de webshop).

Try before you buy!
Wilt u samen met uw vriendinnen, vrienden, buren of kennissen ook eens kennismaken met de producten van Stampin' Up!? Of heeft u gewoon zin in een gezellige, creatieve avond? Boek dan een stempelavond bij u thuis.
Meer informatie en data vindt u op de website onder Workshopdata

Spaarkaarten
Bij StampinClubNederland kunt u ook sparen voor korting op uw bestelling. Vraag naar de voorwaarden.

Altijd korting op producten van Stampin' Up!?
Meer informatie vind je {HIER} of je kunt me mailen: mail@stampinclubnederland.nl. 
Ik vertel je er graag alles over.1 opmerking:

Je@net zei

Wat een leuke en vrolijke kaart met al die nieuwe spulletjes.
Jullie ook een fijne jaarwisseling gewenst en alle goeds voor het nieuwe jaar!