vrijdag 19 december 2014

Ik zie sterren...

Hallo en welkom! Kerstmis staat al bijna voor de deur. Vandaag is de laatste schooldag voor de kinderen en hebben ze heerlijk 2 weken vakantie (en mama ook :-) ).

Het lijkt wel de week van de cadeauverpakkingen! Afgelopen week had ik een workshop, waarin cadeauverpakkingen centraal stonden. En voor nu heb een aantal leuke sterrendoosjes om aan jullie te laten zien:


Deze sterren heb je vast al wel vaker voorbij zien komen. Ik heb ze ook al een tijdje in huis. Maar nog geen gelegenheid gehad om ze te maken. De sterren maak je met een kant-en-klaar pakket, die je kunt vinden in het Wintersupplement. De producten uit deze folder zijn nog verkrijgbaar zo lang de voorraad strekt. 

Dit is slechts een selectie van de maar liefst 25 sterren, die je met deze kit kunt maken plus 1 hele grote ster. Superleuk om te maken zonder dat je zelf iets hoeft te snijden. Naast onderstaande grotere ster, zit er ook nog een heel klein gouden sterretje in de kit. Die staat niet op de foto, want die heb ik weggegeven aan een klein meisje. Zij zag het doosje tijdens de kerstmarkt, waar ik afgelopen zondag stond en vond 'm zo mooi. Schattig toch?!Als je de doosjes in elkaar zet zijn ze helemaal gesloten. Je moet dus eerst de vulling erin doen, voordat je het doosje sluit. Maar dat vond ik niet zo handig, omdat de ontvanger het doosje dan stuk zou moeten maken. Zonde!

*****TIP*****
Ik bedacht dus een alternatief en plakte het laatste stukje niet vast. Natuurlijk zit er dan een lijmlaag op, die plakt. Maar door met de Embossing buddy (een kussentje met een poeder erin) over de lijmlaag te gaan, wordt deze minder plakkerig en kun je het doosje gemakkelijk sluiten.


Zoals gezegd is deze kit nog verkrijgbaar zo lang de voorraad strekt. Ik ga met deze kit alvast een Adventskalender voor volgend jaar maken. Kunnen de kinderen elke dag een ster open maken en zo aftellen tot kerst.

****December is feestmaand****
Alleen nog in december kun je profiteren van de aantrekkelijke actie van StampinClubNederland. Bij besteding van elke € 50 uit de huidige catalogi, ontvang je een cadeaubon van € 5,00.
(Actie is niet geldig bij bestellingen van de online stampinclub)

Een fijne dag!

Yvonne

Gebruikte materialen:********************************************************************

Bestellen?
Elke zaterdag wordt er bij StampinClubNederland een bestelling geplaatst. 
Bij besteding vanaf € 75 GEEN verzendkosten (geldt niet bij bestellingen via de webshop).

Try before you buy!
Wilt u samen met uw vriendinnen, vrienden, buren of kennissen ook eens kennismaken met de producten van Stampin' Up!? Of heeft u gewoon zin in een gezellige, creatieve avond? Boek dan een stempelavond bij u thuis.
Meer informatie en data vindt u op de website onder Workshopdata

Spaarkaarten
Bij StampinClubNederland kunt u ook sparen voor korting op uw bestelling. Vraag naar de voorwaarden.

Altijd korting op producten van Stampin' Up!?
Meer informatie vind je {HIER} of je kunt me mailen: mail@stampinclubnederland.nl. 
Ik vertel je er graag alles over.


1 opmerking:

Je@net zei

Ziet er super gaaf uit, Yvonne!