zondag 1 februari 2015

Stempelfeestje!


Hallo! Leuk dat je weer even langskomt op de website. Afgelopen week heb ik samen met mijn schoonmoeder en haar vriendin een stempelochtend gehad. Ze wilden graag iets doen met inkleuren mbv de Markers en de mogelijkheden daarvan. 

Ik liet zien dat je met Stazon inkt, markers en een blenderpen (of waterkwastje) de afbeelding kunt inkleuren. Maar dat je ook met de markers direct op de stempels kunt werken. En daarna met de blenderpen de afbeelding licht kunt inkleuren door de inkt te verspreiden. Met die laatste techniek maakten we deze kaart:We hebben hiervoor de stempelset Butterfly Basics en bijpassende stansen gebruikt.

Ik wilde ook laten zien, dat er meerdere mogelijkheden zijn om een afbeelding in te kleuren. Daarom had ik ook een hele andere kaart voorbereid, waarbij we de tulpen met behulp van Blendabilities heb ingekleurd. Deze maand geef ik hierover een uitgebreide workshop: werken met alcoholmarkers.


Je kunt het niet zo goed zien. Maar bij de kaart hierboven is de afbeelding in 3D op de kaart verwerkt. De achtergrond is bewerkt met een nieuwe embossingfolder uit de Lentecatalogus. Voor een lijst van gebruikte materialen, verwijs ik je naar de lijst onderaan dit bericht.

En dit zijn nog wat andere voorbeelden met de stempel Love is Kindness.

Het was een gezellige ochtend!
Lijkt het je ook leuk om een stempelochtend of -avond te houden bij jou thuis en zodoende meer te weten te komen over bepaalde technieken. En bovendien de producten van Stampin' Up! uit te proberen ("try before you buy")? Neem dan gerust contact met mij op voor meer informatie of het maken van een afspaak: mail@stampinclubnederland.nl

Het is de komende maanden tot en met 31 maart a.s. nog aantrekkelijker, omdat je bij een bestelling van € 60 GRATIS een product uit de special Sale-a-Brationfolder mag kiezen.

Een fijne dag vandaag!

Yvonne

Gebruikte materialen:

6 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een prachtige kaarten, Yvonne. Als ik wat dichterbij woonde, dan kwam ik beslist een workshopje kleuren bij je volgen!

gerrie zei

Wat een schitterende kaarten heb je gemaakt met je schoonmoeder en vriendin. Ook de andere kaarten zijn beauties. Ik kan helaas die dag niet dat je er een workshop over geeft, maar misschien een keer met die andere meiden de blendabilities uitproberen?

Yvonne zei

Dank je wel, Jeanet!

Yvonne zei

Bedankt voor je leuke reactie, Gerrie. We kunnen zeker de volgende keer met de Blendabilities aan de slag. Goed idee.

Thea zei

Mooie kaarten Yvonne.

groetjes Thea

Stamping & Paper Crafting with Ingrid zei

Hele leuke voorbeeld kaarten gemaakt met het inkleuren!