dinsdag 10 maart 2015

Extra bericht: BlendabilitiesEind februari liet ik weten dat de Blendabilities niet meer bestelbaar zijn vanwege kwaliteitsproblemen met de markers. Deze beslissing heeft Stampin' Up! genomen om een passende oplossing te kunnen vinden voor de problemen. De verwachting was dat dit dan ook een tijdelijke levering-stop zou zijn. 

Helaas is vandaag bekend geworden, dat Stampin' Up! heeft moeten besluiten om de productlijn Blendabilities definitief stop te zetten. De reden hiervoor is dat bij de fabricage niet de hoge kwaliteitsstandaard wordt behaald, zoals we die van Stampin' Up! mogen verwachten. De fabrikant is niet in staat om hier op de lange termijn een stabiele oplossing voor te vinden. Het is een moeilijk besluit die Stampin´ Up! heeft moeten nemen. Ik vind het dan ook ontzettend jammer!

Velen hebben -sinds de introductie en tijdens Sale-a-Bration - kennis gemaakt met de Blendabilities en beleven plezier aan het werken met deze markers. De Blendabilities die in de afgelopen periode geleverd zijn, hebben een extra kwaliteitscontrole ondergaan. Deze markers voldoen dus aan de hoge kwaliteitseisen en kunnen gewoon gebruikt worden. 

Het is gebleken dat er behoefte bestaat aan een productlijn van alcoholmarkers. Stampin' Up! zal dus op zoek gaan naar nieuwe en betrouwbare mogelijkheden, die voldoen aan de eisen. Ondertussen bieden we natuurlijk nog vele andere mogelijkheden om te kleuren, zoals de Stampin´ Write Markers, blenderpens en waterpenselen en onze inktpads.

Heeft u vragen, neem dan gerust contact met mij op 
mail@stampinclubnederland.nl


Geen opmerkingen: