dinsdag 10 maart 2015

Teamweekend in Jever

Hallo en goedemorgen! Ik ben nog aan het nagenieten van een gezellig weekend in Jever (Duitsland) met 64 andere collega-demonstratrices uit Nederland en Duitsland. Wat is dat toch leuk om steeds weer nieuwe mensen te ontmoeten, vriendschappen te sluiten, met elkaar creatief bezig te zijn en inspiratie op te doen.

De organisatie is altijd in handen van de uplines Ute en Ilona, die dat elk jaar fantastisch doen. Bij aankomst werden we allemaal verrast met dit schattige doosje, waarin een prachtige sjaal zat in mooie voorjaarskleuren.


Op vrijdagmiddag 15.00 uur ging het van start. Kristin Niessmann -de Business Developmentmanager van Duitsland - was er ook bij. Zij verraste iedereen met een  workshopkaart. Daarna volgde de ene na de andere workshop, verzorgd door demonstratrices zelf. 


Op zaterdag is er altijd een techniekronde, waarbij je langs verschillende tafels kunt gaan om een project met een bepaalde techniek te maken. We hebben zo'n 20 kleine en soms ook wat grotere projecten gemaakt. Allemaal inspiratie voor toekomstige workshops en stempelfeestjes.


Natuurlijk is er tussendoor genoeg tijd om te kletsen en wordt ook de inwendige mens niet vergeten. Er stond ook deze keer een (nog) grote(re) tafel vol met lekkere snoepjes, koekjes en andere versnaperingen. Mjammie!


En op z'n tijd even pauze voor de lunch en het diner verzorgd door de keuken van de Jeugdherberg, waar we 2 nachten en 3 dagen verbleven. Fantastisch verzorgd!


Er wordt ook altijd geswapt. Het is niet verplicht, je kunt je er vooraf voor opgeven. Maar het is wel erg leuk om allerlei leuke cadeautjes te ontvangen.


Alle maaksel worden op tafels uitgestald en dan loop je er langs om er eentje te pakken. Komende week zal ik de foto's van de projectjes die ik terug ontving op de website zetten.
De swap die ik zelf maakt kun je <HIER> vinden.


 Iedere deelneemster had 3 van haar leukste projecten meegenomen, die in een andere ruimte op verschillende tafels neergezet werden. Op deze manier kun je er regelmatig even langslopen om te zien wat iedereen gemaakt heeft. En uiteraard foto's om te maken van de projecten.
 

Vaste prik op zaterdagavond is een bezoek aan een restaurant in de stad voor een hapje en een drankje. Altijd erg gezellig en een hoop lol! Kortom, het was een zeer geslaagd weekend. In Nederland organiseer ik ook regelmatig bijeenkomsten met mijn eigen team. Lijkt het je leuk om het ook mee te maken? Meld je dan ook aan in het team van StampinClubNederland. Tijdens de Sale-a-Bration (tot eind maart) kun je bovendien profiteren van leuke extra's bij je startpakket.

Meer informatie over 'instappen' vind je <HIER> of je kunt me altijd mailen: mail@stampinclubnederland.nl Ik vertel je er graag alles over. 

Een fijne dag vandaag!

Yvonne1 opmerking:

gerrie zei

Wat heb je het allemaal mooi beschreven Yvonne, ik heb met je meegenoten. Ben erg benieuwd naar je nieuwe technieken die je geleerd hebt, ik kijk er naar uit.