vrijdag 22 mei 2015

Nieuw! - Sprinkles of Life

Eén van de nieuwe stempelsets in de aankomende jaarcatalogus is de set Sprinkles of Life. Het is een speciale set, want van elke verkochte set gaat € 2,25 naar het Ronald McDonald huis. Je ondersteunt dus meteen een goed doel. Hoe mooi is dat! 

En het is echt een hele leuke set met SUper veel mogelijkheden. Je kunt 'm vinden op pagina 189 van de catalogus. Ik heb afgelopen week deze kaartjes gemaakt met de stempels.  Ik combineerde de nieuwe In Color kleuren met elkaar, nieuw Designer Papier en soms een andere stempelset.


Er is zelfs een gave bijpassende pons Tree Builder, waarmee je verschillende onderdelen kunt ponsen!
 

De kaart hierboven is gecombineerd met de set Bordering Blooms.


Dat kleine stukje Designer Series Paper heet Cherry on Top. En is een nieuwe serie vrolijk designer papier in handige blokjes van 15 cm x 15 cm. 

Vanaf 2 juni is de set Sprinkles of Life, het papier en de nieuwe kleuren te bestellen. Overigens kun je alleen deze dag uit twee catalogussen tegelijk bestellen. Ik plaats een EXTRA BESTELLING. Zo profiteer je van de 'oude' prijzen en kun je ook alvast de allernieuwste producten bestellen.

Try before you buy? Je kunt de nieuwste producten tijdens een workshop bij jou thuis ook eerst uitproberen. Je nodigt wat vrienden en vriendinnen uit en we maken dan 2 projecten. Daarna kun je nog beter beslissen welke producten je wilt bestellen (of misschien wordt het juist lastiger ;-) ). Neem contact met mij op voor het maken van een afspraak: mail@stampinclubnederland.nl.

Een fijne dag vandaag!

Yvonne

1 opmerking:

Je@net zei

Veelbelovend, Yvonne. Maakt nieuwsgierig naar de nieuwe catalogus!