dinsdag 19 mei 2015

In Colors 2015-2017: Vlinders

Afgelopen week ben ik weer eens lekker aan de slag gegaan met stempels, inkt en papier. Ik heb de nieuwe In Color kleuren (papier, inkt en embellishments) erbij gepakt en heb deze kaartjes gemaakt:


Ik gebruikte de prachtige vlinder uit de set Butterfly Basics. Deze staat nu nog in de lentecatalogus en is gelukkig weer beschikbaar. En nog beter nieuws: de set en de stansen staan ook in de nieuwe jaarcatalogus!

Watermelon Wonder

****In Color Club 2015-2017****

Net als voorgaand jaar kun je ook dit jaar weer deelnemen aan de de In Colorclub 2015-2017. Je ontvangt dan elke maand van 1 kleur: een inktpad, Refill (navulinkt), Stampin' Write Marker, 8 vellen Cardstock A4, Blossom Accents embellishments, lint (0,90 cm) en 8 vellen Designer Series Paper (15,2 x 30,5 cm). Voor slechts € 23,50 per maand (ex. verzendkosten). Na 5 maanden heb je dan de complete serie kleuren bij elkaar. Bovendien ontvang je het Color Me Irresistible Specialty Papier t.w.v. € 15,75 GRATIS!
Geef je op per mail: mail@stampinclubnederland.nl

Tip Top Taupe

Cucumber Crush

Mint Macaron

Delightful Dijon

Eén van deze kaartjes (kleur mag je zelf bepalen) kun je maken tijdens het Kaartenbuffet van deze maand. Je kunt je nog opgeven voor het buffet op donderdagochtend 28 mei a.s.  Er zijn nog een paar plekjes vrij. Het is het laatste buffet voor de zomervakantie. Stuur me even een mailtje om je op te geven: mail@stampinclubnederland.nl

Fijne dag vandaag!

Yvonne

Gebruikte materialen:
3 opmerkingen:

Je@net zei

Mooie serie kaarten, Yvonne!

Stamping & Paper Crafting with Ingrid zei

Hele mooie kaartjes met de nieuwe kleuren gemaakt.
Groetjes Ingrid

Karlacrea zei

Mooi gemaakt Yvonne. De kleuren komen erg goed uit zo.
Groeten Karla