woensdag 10 juni 2015

Dank-je-wel-kaartjes met nieuwe producten

We hebben even geduld moeten hebben -mijn klanten en ik- maar gisteren kwamen de dozen met spulletjes uit de nieuwe catalogus binnen. Uiteraard ben ik er meteen mee aan de slag gegaan om kaartjes te maken voor bij de bestellingen.


Ik gebruikte een mix van 'oud en nieuw'. De bloem is de nieuwe achtergrond stempel Definitely Dahlia. Ik drukte deze af in Mint Macaron op een Whisper White Notecard.
De stempel Watercolor Thank You vond ik hier wel perfect bijpassen. En voor een beetje dimensie heb ik 'm afgedrukt op een label. Nog wat extra kleur erbij met een vlindertje uit Watermelon Wonder cardstock en klaar!


Eigenlijk heel eenvoudig. Iedereen kan het! Dus wil je ook kennis maken met stempelen, Stampin' Up! en de nieuwe producten uit de catalogus? Neem dan contact met mij op voor een workshop bij jou thuis: mail@stampinclubnederland.nl

Gisterochtend heb ik examen gedaan en met een goed gevoel verliet ik de zaal. Nu alleen nog wachten op de uitslag om te zien of dat goede gevoel ook bevestigd wordt. Maar voor nu is het 'studeren' even klaar. Kan ik lekker aan de slag met stempels, inkt & papier!

Fijne dag vandaag!

Gebruikte materialen:


Yvonne
2 opmerkingen:

Je@net zei

Erg mooie kaartjes, Yvonne.
Ik verwacht morgen mijn SU spulletjes....ben zo benieuwd!

Thea zei

Hay Yvonne

Leuk kaartje en heeeel veeeel stempel plezier.

Groetjes Thea