woensdag 24 juni 2015

Niet geschoten is.......altijd mis.

Soms moet je niet twijfelen, maar gewoon doen. Helemaal als je niets te verliezen hebt en er heel veel leuks voor terug krijgt. Dat geldt eigenlijk ook als je je aanmeldt bij StampinClubNederland als demonstrator. 

Dat betekent niet dat je dan per se workshops moet gaan geven en alles wat daarbij hoort. Je kunt zoveel energie en tijd erin steken als je zelf wilt. Je kunt dus ook als 'hobby-demo' aan de slag en de producten voor je zelf (en misschien een paar vriendinnen) aanschaffen. Hoe je het ook invult, je hebt niets te verliezen en krijgt er veel voor terug:

- Je ontvangt namelijk altijd 20% korting op de producten van Stampin' Up!
- Je bent als eerste op de hoogte van acties, aanbiedingen en de nieuwste producten
- Je ontmoet leuke mensen en doet veel inspirerende ideeën op

Hoe werkt het?
- Je schaft een startpakket aan
- Het pakket stel je zelf samen met producten t.w.v. € 175,00. 
-Voor dit pakket betaal je slechts € 129,00!

Deze maand (tot 30 juni a.s.) kun je profiteren van een leuk extraatje, wanneer je je bij mij aanmeldt. Je mag namelijk 2 EXTRA stempel sets kiezen in je startpakket. Helemaal voor niets. Je mag uit alle sets kiezen. Dat kan al snel een EXTRA voordeel opleveren van minimaal € 100.

Voor meer informatie kun je me bellen: 06-33793556 of mailen: mail@stampinclubnederland.nl. Ik help je graag op weg. Je kunt ook even {HIER} kijken voor meer informatie.

Of klik op onderstaande button om gelijk je startpakket te bestellen.


Het lijkt me leuk je te kunnen verwelkomen bij de StampinClub. 

Groeten,
Yvonne

Geen opmerkingen: