maandag 22 juni 2015

Cadeauverpakking met Gift Bag Punch Board

Naast het Envelop Punch Board en de Gift Box Punch Board is er nu ook de Gift Bag Punch Board. Het maken van cadeauverpakkingen was nog nooit zo eenvoudig!
Je kunt er tasjes mee maken in 3 verschillende breedtes en de lengte kun je naar wens variëren van 10 tot 30 centimeter. Naast de tasjes heb ik op Pinterest al diverse andere mogelijke cadeauverpakkingen gezien met deze handige tool!


Ik heb onlangs deze verpakking gemaakt, waarin precies een klein flesje wijn past. Ik gebruikte hiervoor de Designer Series Paper Stack Neutrals en werkte het doosje af met een banner. De banners maakte ik heel eenvoudig met de Triple Banner Punch. Een stukje Baker's Twine Goud zorgt ervoor dat de verpakking goed sluit.


Op de banner heb ik een cirkel geplakt en daarop een vlinder bevestigd. De vlinder komt uit de set Watercolor Wings. Een 2-step stamping set. Dat wil zeggen dat je in 2 of 3 stappen de afbeeldingen stempelt in verschillende kleuren of kleurtinten. In dit geval gebruikte ik de kleuren Blushing Bride (stap 1), Watermelon Wonder (stap 2) en Mint Macaron (stap 3).


Als je het ook leuk vind om cadeauverpakkingen te maken. Hou dan de website in de gaten. Komend najaar plan ik een workshop met deze handige tool.

Een fijne dag vandaag!

Yvonne

Gebruikte materialen:

2 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een leuk cadeautje, Yvonne!

Thea zei

Dat lijkt me handig een Gift Bag Punch Board.

Groetjes thea