zaterdag 20 juni 2015

Swaps voor Madeira
Afgelopen woensdag gaf ik in mijn berichtje al aan dat ik me speciaal voelde, omdat ik naar Madeira af mocht reizen voor de Grand Vacation van Stampin' Up! Met mij gaan nog zo'n 50 andere demonstratrices uit heel Europa ook naar het "bloemeneiland".

Zoals je misschien wel weet is het tijdens de evenementen van Stampin' Up! vaste prik om met elkaar projecten (kaarten, cadeauverpakking of andere creatieve uitingen) uit te wisselen. Dit is niet verplicht. Maar wel altijd erg leuk om op die manier nieuwe ideeën en inspiratie te ontvangen.


Omdat Madeira bekend staat als bloemeneiland, koos ik voor een kaart met bloemen. En gebruikte hiervoor de set Garden in Bloom. Je kunt hiermee zelf je eigen Designer Series Paper maken. Eerst stempelde ik een vel Whisper White Cardstock helemaal vol met de verschillende bloemen in diverse kleuren.


Daarna heb ik het vel in 4 stukken gesneden en op de basis -Old Olive- geplakt.
Met behulp van de Triple Banner Punch heb ik banners gemaakt van vellum en daarop -met Stazon inkt- de tekst gestempeld. Nog wat goudkleurig draad -Metallic Thread- erachter en de kaart is af.


Ik ben benieuwd naar de andere creaties. 

Een fijne dag vandaag!

Yvonne

Gebruikte materialen:2 opmerkingen:

Je@net zei

Leuk geworden, Yvonne!

Stamping & Paper Crafting with Ingrid zei

Leuke swap gemaakt. Ik hoop dat je er veel plezier zal hebbeb op Madeira.
Groetjes Ingrid