woensdag 22 juli 2015

Boxkaart - Watercolor Wings

 Er zitten heel wat ideetjes in mijn hoofd van projectjes die ik wil maken. Alleen heb ik niet altijd zin of inspiratie. Daar hebben we allemaal wel eens last van...vermoed ik. Maar afgelopen maandag had ik een productief dagje. Ondanks (of juist dankzij?) de vakantie. Eén van de projectjes, die ik wilde maken was deze boxkaart. 


De aanleiding was een swap die ik tijdens de reis naar Madeira ontving van een Franse collega Sonia Benedetti. Dat was deze kaart:


Ik was er zo van onder de indruk. Hoewel het geen moeilijke kaart is om te maken, ben je er toch wel even mee bezig. En ze heeft er 54 gemaakt! Aan de binnenzijde heeft ze een beschrijving gedaan met de afmetingen om de kaart ook te kunnen maken.

 

Ik heb de basis van de kaart hetzelfde gehouden. Het nieuw Designer Series Paperstack vind ik echt super en dan vooral de bloemetjes. En de kleur Watermelon Wonder is een favoriet. Een 's zomerse combinatie! Alleen de binnenkant heb ik aangepast. Ik heb een stuk wit cardstock bewerkt met de embossingfolder Brick Wall en er een vlinder uit de set Watercolor Wings ingeplakt. De vlinder bestaat uit 3 lagen. De eerste is een vlinder gestanst uit cardstock met de Bold Butterfly Framelits, daarna de gestempelde vlinder. En als laatste een vlinder uit vellum met de Butterflies Thinlits dies. Op de voorzijde heb ik een houten embellishment geplakt. Er zitten in totaal 15 van deze teksten in de verpakking. Per tekst 5 stuks. Behalve Celebrate is er nog Congrats en Thank You.Aan de binnenzijde heb ik nog een stuk Whisper White Cardstock geplakt, zodat het bericht voor de ontvanger gemakkelijk geschreven kan worden. De leuke 'krulletjes' (I love them!) komen uit de set Tin of Cards.

*****WORKSHOPS*****
Ik ben druk bezig met de planning van nieuwe workshops. Behalve de kaartenbuffetten, zal er ook een workshop gepland worden, waar we deze kaart gaan maken met en bijpassende geschenkverpakking. Binnenkort meer informatie. Hou de website in de gaten.

****WEEKLY DEALS****
Vanaf vandaag ook weer nieuwe Weekly Deals. Je vindt ze hier links op de website. Voor deze aanbiedingen geldt, dat er een beperkt aantal per product beschikbaar zijn voor de aantrekkelijke lagere prijs. OP=OP

Een fijne dag vandaag en geniet van de zon!

Gebruikte materialen:
2 opmerkingen:

Je@net zei

Wauw....dat ziet er indrukwekkend uit, Yvonne. Een erg mooie kaart!

Thea zei

Wat een leuk idee Yvonne.
fijne vakantie verder.

Groetjes Thea