vrijdag 31 juli 2015

Gift Bag Punch Board - Tutorial doosje


Zoals afgelopen dinsdag beloofd, hierbij de Nederlandse fotobeschrijving van bovenstaande doosjes. Ik vond de Duitse beschrijving {HIER}. Je kunt 'm zelf eenvoudig maken met behulp van de Gift Box Punch Board


Start met een stuk A4 Whisper White Cardstock (of een andere kleur). Ik gebruikte de dikkere versie (perfect voor doosjes en verpakkingen). Snij dit op 21cm x 29cm en ril langs beide lange zijden op 3,5cm.Draai het vel een kwartslag en ril aan de korte kant op: 4cm - 8cm - 16,5cm - 20,5cm. 
Bij gebruik van de Stampin' Trimmer: rillen op 4cm en 8cm. Vervolgens het cardstock helemaal omdraaien en vanaf de andere kant rillen op 8,5cm en 12,5cm.


Vervolgens leg je de lange kant tegen de bovenkant van het Punch Board aan -onder het ponsgedeelte- en leg je de rillijn gelijk met het uitstekende puntje (zie foto).


Herhaal dit bij elke rillijn aan de boven- en onderzijde.De uiteinden leg je ook aan op deze manier, zodat je een mooie afgeronde hoek krijgt.


Als je klaar bent, moet het cardstock er zo uit zien:


Vouw alle lijnen. Het bovenste deel vormt de deksel en de grotere delen vormt de onderzijde van het doosje.


Plak het doosje in elkaar. Zorg ervoor dat je recht plakt, anders blijft het doosje niet staan.Bestempel of beplak vervolgens het doosje met papier en/of cardstock. De afmetingen zijn als volgt:
Twee stukjes voor de deksel: 13,5cm x 3,5cm
De voorkant van het doosje (stipjes in de foto): 13,5 x 8 cm.Tenslotte kun je het doosje naar wens afwerken met stempels en ponsen.


Veel plezier bij het maken en een fijne dag vandaag!


*********WORDT DEZE EXCLUSIEVE STEMPELSET VOOR JOU?*********

Deze stempelset Better than E-mail is een exclusieve stempel set, die niet in Europa te koop is. En deze set kan vanaf morgen -1 augustus- aan jou stempelcollectie worden toegevoegd. Hoe? 

(klik voor meer informatie)

De eerste 20 mensen, die zich bij Stampin' Up! aanmelden, ontvangen zo'n geweldige en exclusieve set! En je profiteert natuurlijk van die geweldige korting op je startpakket. Je betaalt namelijk € 129 en mag voor maar liefst € 175 vrij aan producten kiezen.

Bovendien kun je -als je aangemeld bent- komende maand al een voorbestelling doen voor de aankomende herfst-/wintercatalogus! DAT is nog maar één van de vele voordelen.

Neem gerust contact met me op: mail@stampinclubnederland.nl 
Ik vertel je er alles over en help je graag op weg.

1 opmerking:

Thea zei

Hay Yvonne

Bedankt voor de beschrijving nu alleen nog de Gift Bag Punch Board

Groetjes Thea